Promo Matulji Tours – Posjetite Arboretum Volčji potok i ZOO u Ljubljani

Priuštite si odmor u šarenilu boja i uživajte u ljepoti prirode ovog puta u znaku bundeva, te ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda u zoološkom vrtu…

Matulji – Putnička agencija Matulji Tours poziva vas na jednodnevni izlet u Arboretum Volčji potok i ZOO u Ljubljani 30. lipnja uz GARANTIRANI POLAZAK, s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 140 kn za odrasle i 130kn za djecu do 12 godina.

Trenutno aktualna ponuda:
OBITELJSKI SUPER BONUS :

besplatan izlet za 2. dijete do 15 godina
(uz dvije odrasle osobe jedno dijete plaća, drugo gratis)
*vrijedi do popunjenja mjesta na akciji

Priuštite si odmor u šarenilu boja i uživajte u ljepoti prirode ovog puta u znaku bundeva, te ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda u zoološkom vrtu…

Arboretum Volčji Potok najposjećeniji je park u Sloveniji. Posljednjih godina poznat je prije svega po proljetnim izložbama cvijeća i bundeva.

Park možete posjetiti u svako godišnje doba. U rano proljeće uživajte u buđenju prirode, u ljetne dane oduševite se očaravajućim cvjetnim gredicama veselih boja koje odražavaju snagu ljeta. Na jesen osjetite kako vam pod koracima šušti suho lišće, a ujedno iskoristitie posljednje tople sunčeve zrake, a zimi ćete pronaći sve ono što vam je ranije promaklo.

Svake godine u ovo doba tradicionalno se održava izložba bundeva. Prošećite parkom i uživajte u izložbi. Bundeve su neophodni dio jesenskog krajolika! Nakon posjeta Arboretumu odlazimo do popularnog Zoološkog vrta u Ljubljani. Uživajte u hranjenju brojnih vrsta morskih lavova, slonova, medvjeda i drugih životinja, te uživajte u prirodi!

Cjelokupnu ponudu putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!