PROMO MATULJI TOURS Posjetite Istambul po nevjerojatnoj cijeni od 1.290 kn

Trenutno je i tečaj lire dosta pao pa je ovo idealna prilika za obaviti predbožićni šoping! I, najvažnije, na poslu morate pitati samo jedan slobodan dan – ponedjeljak.

Matulji – Istanbul, na hrvatskom se još naziva ili se nazivao Carigrad i Konstantinopol, grad smješten na Bosporskom tjesnacu, nekadašnja je prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog. Nakon osnivanja moderne Republike Turske, Ankara je proglašena njezinim glavnim gradom. Ovo je najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i gospodarsko središte. Grad je izabran za Europski glavni grad kulture za 2010.g., zajedno s Pečuhom u Mađarskoj I Essenom u Njemačkoj. Nalazi se na južnom Bosporu, prostire se na dva kontinenta – zapadni dio nalazi se u Europi, dok je istočni u Aziji. Rukavac “Zlatni rog” dijeli europski dio na dva dijela. Između Mramornog mora i Zlatnog roga, nalazi se poluotok s najstarijim dijelom Istanbula. Grad ima ukupnu površinu od 1539 km2, dok se šire područje grada tj. provincija Istanbul prostire na 5220 km2. Gradska klima je umjerena kontinentalna; ljeta su u gradu vruća i vlažna, zime kišovite te ponekad snježne.

Ali, zašto vam sve ovo govoriti kada i sami možete doživjeti Istanbul?

Nudimo vam program po nevjerojatnoj cijeni od 1.290 kn po osobi ( zrakoplovne pristojbe nisu uključene u cijenu ).

Za građane Republike Hrvatske viza nije potrebna, kao ni izolacija i PCR test, što Republiku Tursku svrstava u jednu od rijetkih zemalja u koju Hrvati mogu putovati bez ograničenja. Trenutno je i tečaj lire dosta pao pa je ovo idealna prilika za obaviti predbožićni šoping! I, najvažnije, na poslu morate pitati samo jedan slobodan dan – ponedjeljak.

Ostala su nam još dva termina, 27.11.-30.11. i 11.12.-14.12.2020., oba su garantirana.

Više detalja o samom programu potražite na https://matuljitours.com/component/k2/item/2288-istanbul-hit

 

 

 

error: Content is protected !!