Promo: Matulji tours predstavlja akciju krstarenja s Costom

POSEBNA PONUDA  – 40% POPUSTA NA SVE KABINE BASIC KATEGORIJE ZA REZERVACIJE DO 15.12.2020.

Matulji – Bili zaljubljeni u krstarenja ili ne, ovo je prilika da to postanete. Uzbudljiva buđenja u novim lukama koja vas očekuju na krstarenjima s Costom razlog su zbog kojeg bi vam srce moglo zaigrati. Ritam ljubavi dodatno će ubrzati i 40% popusta na sve osnovne cijene krstarenja s Costom.

Boraviti na brodu za krstarenje slično je kao odsjesti u nekom luksuznom mobilnom hotelu koji putuje noću, kao bi vam ujutro omogućio buđenje obasjano suncem na nekom drugom mjestu sa prekrasnim prizorom novog turističkog dragulja, krstarenje predstavlja najveći užitak putovanja koje možete doživjeti. Takav doživljaj zasigurno će ostati u vašem pamćenju ostatak Vašeg  života.  Mjesta koja posjećujete  jedinstvena su,  a takvo je i svako naše krstarenje koje je posebno osmišljeno kako bi pobudilo sva vaša osjetila i ispunilo sve vaše želje.

U akciji krstarenja sa Costom nudimo vam:

  • 40% popusta na sva individualna Costa krstarenja za kabine Basic kategorije do kraja 2021.

*ponuda vrijedi za rezervacije fiksno potvrđene u agenciji Matulji Tours do zaključno 15.12.2020., a vrijedi za termine polazaka individualnih krstarenja do zaključno kraja 2021.

Zašto odabrati krstarenje?

Zato što možete obići cijeli svijet od nama bližeg Jadrana ili Mediterana, pa sve do daleke Australije, Japana, Kariba, Meksika… zato što krstarenjem možete čak i na put oko svijeta!

Zato što je brod zapravo ploveći luksuzni resort na kojem vam ništa neće nedostajati, od gastronomskih delicija gotovo 24 sata dnevno, do kazališnih i kino predstava, SPA tretmana za opuštanje, teretane, golf terena, košarkaškog igrališta i bazena u kojem možete čak i surfati zato što krstarenja imaju najbolji omjer cijene i kvalitete.

Čudesni brodovi pružiti će vam nezaboravno putovanje iz snova, opuštanje, vrhunsku gastronomiju, bogatu ponuda zabave, ekskluzivnu uslugu  i još mnogo toga… Istraživanje brojnih destinacija, a nije potrebno svaki dan raspakirati kofere… Nemojte propustiti priliku da svako jutro otvorite oči u novom gradu…

Dopustite da vam predstavimo svijet krstarenja  s brodarom COSTA, odmor koji će ispuniti sva Vaša očekivanja. Uživajte u sadržajima pravih plovećih gradova i otkrijte nova odredišta na individualnim polascima do kraja 2021.godine.

Kada odabrati krstarenje?

Uvijek! Krstarenja su vrsta putovanja koja nemaju sezonu, a krstariti možete u bilo koje doba godine, na bilo kojem dijelu svijeta i podjednako uživati u cjelokupnom doživljaju.

Kome su namijenjena?

Brodovi su opremljeni sadržajima za sve dobne skupine: od kazališta, kina, casina, disco klubova, do igraonica gdje roditelji mogu bezbrižno ostaviti svoju djecu, te „ukrasti“ nekoliko sati za sebe, do mogućnosti najma opreme za djecu, posebno opremljenih kutaka u restoranu koji su namijenjeni najmlađima te prilagođenom im prehranom. Postoje različite vrste krstarenja koje odgovaraju različitim interesima i osobnim preferencijama. Primjerice, luksuzna krstarenja, nude visoku uslugu uz bogate kulturne programe.

Izaberi Costa krstarenje po svom guštu na https://www.matuljitours.com/component/k2/item/2450-costa-akcija-krstarenja , pošalji upit na e-mail: info@matuljitours.hr ili nazovi 051/275-055  i rezerviraj svoje krstarenje s popustom do 15.12.2020.

 

error: Content is protected !!