Promo Matulji Tours – Prvi adventski vikend

Krenite s nama na putovanje i dopustite adventskim gradovima da vas iznenade svojom ljepotom!

Matulji – Zbog idilične zimske atmosfere koja usprkos hladnoći odiše toplinom prekrasnih božićnih unikatnih ukrasa te bogate gastronomske ponude, svake godine  za vas organiziramo brojne jednodnevne izlete kako bi uživali u tim čarobnim trenucima. Iskoristite najviše od svake destinacije, iskoristite svaki kutak i svako mjesto – možda vas najveća pustolovina očekuje tamo gdje se najmanje nadate. U prvom adventskom vikendu nudimo vam sljedeće raspoložive polaske:

ADVENT GRAZ I ČOKOLADNA AVANTURA ZOTTER 30.11.2019.

Prva postaja našeg izleta je tvornica čokolade Zotter, gdje ne da samo možete razgledati kako se radi čokolada već istu kušajte i degustirajte u raznim varijacijama.

Tradicionalna jela i pića, ručno rađeni božićni ukrasi i figurice, dječja zemlja čuda s klizalištem, predivne jaslice napravljene kao skulptura od 35 tona leda te veliki adventski kalendar samo su dio božićne atmosfere u štajerskoj prijestolnici.

ADVENT VERONA I BOŽIĆNO SELO BUSSOLENGO 30.11.2019.

Božićni sajmovi u Veroni na nekoliko lokacija u centru grada slave Svetu Luciju, prikazanu kroz mladu ženu okrunjenu krunom od svijeća. Prepoznatljivi simbol adventske Verone je velika zvijezda repatica koja u velikom luku izlazi iz amfiteatra. Posjećujemo Božićno selo u Bussolengu, u kojem kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstveni doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu.

ADVENT KLAGENFURT I VELDEN 30.11.2019.

Klagenfurt, glavni grad austrijske pokrajine Koruška, nudi vam nezaboravne čari adventskog sajma Christkindlmarkt koji se održava se u srcu grada, na Neuer Platzu, glavnom gradskom trgu. Ondje se nalaze brojni štandovi s lokalnim proizvodima, ugostiteljski objekti, kao i jaslice u prirodnoj veličini. Probajte neke od mnogobrojnih domaćih slastica s adventskih štandova i uživajte u nezaboravnoj atmosferi adventa, ili se prepustite užicima predbožićnog shoppinga u jednoj od robnih kuća grada. Uvjereni smo da će Vas Klagenfurt osvojiti dušom i simpatičnošću na prvi pogled.

U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja uz jezero do mjesta Velden, jednom od mnogih aristokratskih odmorišta i kupališta na obalama austrijskih jezera s pregršt vila. U Veldenu posjetite romantični i idilični adventski sajam, te uživajte u pogledu na najveći plivajući adventski vijenac na svijetu koji će dozvati u Vama blagdansko raspoloženje.


ZIMSKA ČAROLIJA BLEDA I ADVENT U LJUBLJANI 1.12.2019.

Uživajte u blagdanskom duhu slikovitog jezera na Bledu i doživite nezaboravnu predbožićnu atmosferu slovenskog bisera – Ljubljane.

Krenite s nama na putovanje i dopustite adventskim gradovima da vas iznenade svojom ljepotom!

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili  mail na info@matuljitours.hr

error: Content is protected !!