Promo Matulji tours: U gradu Djeda Božićnjaka – Advent u Rovaniemiju

matulji_tours_laponija_2016-3

Snovi nisu više samo snovi, već snježna bajka u Laponiji, odjevena u bijeli zimski ogrtač s kapom Djeda Božićnjaka na glavi.

Matulji – Ostvarite svoje dječje snove i posjetite s nama pravog Djeda Božićnjaka u njegovom službenom uredu te mu osobno prenesite vaše božićne želje!

matulji_tours_laponija_2016-2

Snovi nisu više samo snovi, već snježna bajka u Laponiji, odjevena u bijeli zimski ogrtač s kapom Djeda Božićnjaka na glavi. Otputujte daleko na sjever gdje je snijeg očekivani gost već od mjeseca rujna, a u studenom počinje gomilati zalihe i stvarati svjetliji krajolik.Kao da je priroda odlučila utonuti u san, jer se dnevna svjetlost tek na nekoliko sati dnevno podiže nad obzor. U ovom tamnom razdoblju godine započinje prava igra svjetlosti i boja. Snježna jutra pokrivena su ljubičastim prekrivačem koji se lagano uzdiže nad bijelim pejzažom, u kojem se prelijevaju boje ledenih kristala, prije nego ih prekrije modrina polumraka. Pripremljena je pozornica za “sjevernu zoru”, koja svoju predstavu svaki put iznova oboji u drugačije nijanse boje i oblika.

U zasniježenom krajoliku, pod planinom Korvatunturi – Brdovitim uhom – stanuje i Djed Božićnjak i uz njezinu pomoć cijele godine sluša naše želje i zapisuje naše snove. Ovog vas puta pozivamo da nam se pridružite u posjetu Djedu Božićnjaku u njegovom službenom uredu te vam nudimo mogućnost da s njim i osobno pročavrljate!

Putovanje u Rovaniemi u sjećanju ostaje kao putovanje iz bajke. Termin putovanja je 17.-18. prosinca, cijena od 2.890 kn po osobi + 890 kn zrakoplovne pristojbe.

Dopustite da vam predstavimo svijet kroz putovanja… Očekujemo vaše pozive…
Telefon: 051 275 055
E-mail: info@matuljitours.hr

matulji_tours_laponija_2016-1

Vaš Matulji Tours

error: Content is protected !!