PROMO: Matulji tours vas vodi na čarobni advent u Beč

bec_advent_promo_2015 (3)

Ako imate sliku o božićnoj bajci, vjerojatno ćete ju pronaći u Beču: barokne palače, parkovi prekriveni snijegom, svježi noćni zrak, grupe prijatelja napola skrivene u pari koja se diže iz šalica kuhanog vina, pečeni kesteni i mnogobrojne svijeće, te božićni ukrasi na ulicama, čine bečku božićnu bajku.

Matulji – Zbog idilične zimske atmosfere koja usprkos hladnoći odiše toplinom, prekrasnih božićnih unikatnih ukrasa te bogate gastronomske ponude, svake godine božićni sajam u Beču ispred Vijećnice privuče više od 3 milijuna posjetitelja. Od sredine studenoga do Božića, bečki trgovi pretvaraju se u čarobne božićne tržnice. Ulicama se širi miris slasnih pekarskih poslastica i kuhanog vina, koji stvara božićni ugođaj.

bec_advent_promo_2015 (1)

Posjetite advent u Beču i uživajte u koncertima i glazbenim nastupima u mnogobrojnim crkvama tijekom prosinca. Ako imate sliku o božićnoj bajci, vjerojatno ćete ju pronaći u Beču: barokne palače, parkovi prekriveni snijegom, svježi noćni zrak, grupe prijatelja napola skrivene u pari koja se diže iz šalica kuhanog vina, pečeni kesteni i mnogobrojne svijeće, te božićni ukrasi na ulicama, čine bečku božićnu bajku. Putovanje u Beč za advent nudi vam priliku za otkrivanje i kreiranje vlastite blagdanske bajke.

Vodimo Vas na dvodnevno adventsko putovanje 05.-06.12.2015. i 12.-13.12.2015. po first minute cijeni od 690 kn po osobi. Ostale aranžmane za Beč koje imamo u ponudi možete pogledati na ovom linku

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051/275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na zanimljivo adventsko odredište.

bec_advent_promo_2015 (2)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!