PROMO Matulji Tours vas vodi na jednodnevni posjet međunarodnom sajmu kozmetike – Cosmoprof Worlwide Bologna

Polazak jednodnevnog izleta je iz Rijeke s Trga bana Jelačića u 04:00 h i sa odmorišta Vrata Jadrana u 04:10 h. Na sajmu COSMOPROF slobodno vrijeme za posjet do 18:00 h.

Matulji – I ove godine vodimo vas na vodeći svjetski sajam COSMOPROF BOLOGNA s ponudama za frizere i prateću kozmetiku, kozmetičare i wellness industriju u trajanju od 4 dana, 14.-17.03.2019. Očekuje vas veliki broj izlagača, posjetitelja i kupaca iz inozemstva, koji su posvećeni svim granama „industrije“ ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodno zdravlje, oprema za kozmetičke salone i Spa centre, oprema za frizerske salone.

Tijekom 2018. godine više od 250.000 profesionalaca, stručnjaka iz cijelog svijeta prisustvovalo je događaju, otkrivajući trendove, ideje i inovacije u sektoru i stvarajući nove kontakte.

Otputujte i prošećite sajmom, upoznajte današnji svijet ljepote! Atraktivne prezentacije i revije vodećih kreatora, stilista, frizera i vizažista, promocije kozmetičkih tretmana i parfemskih noviteta, prezentacije make up trendova i nail art tehnika nerijetko će posjetitelje ostaviti bez daha. Cosmoprof je nezaobilazno odredište beauty profesionalaca iz cijelog svijeta.

Polazak jednodnevnog izleta je iz Rijeke s Trga bana Jelačića u 04:00 h i sa odmorišta Vrata Jadrana u 04:10 h. Na sajmu COSMOPROF slobodno vrijeme za posjet do 18:00 h.

Cijena izleta 240 kn po osobi.

Kako biste izbjegli gužve i čekanje pri kupovini ulaznice na sajmu, a ujedno ih kupili i po znatno povoljnijoj cijeni, preporučamo kupovinu ulaznica on-line na www.cosmoprof.com, po cijeni od 40 eura, dok je direktno na mjestu održavanja sajma cijena ulaznice 65 eura ili putem agencije 330 kn po osobi. Preporučamo posjetiti i centar Bologne, stanica lokalnog autobusa nalazi se ispred sajma, a vožnja do centra traje 15 min.

Vjerujemo da ćete odvojiti dan za sebe i priključiti nam se na putovanju, te se upoznati s proljetnim novitetima iz „beauty svijeta“. Cosmoprof je idealan partner za razvoj vašeg poslovanja!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se za informacije i rezervacije jave telefonom 051/ 275 055 ili e-mailom info@matuljitours.hr.

Našu ostalu ponudu možete pogledati na: www.matuljitours.com

 

error: Content is protected !!