Promo: Matulji Tours vas vodi na Špancirfest – festival dobrih emocija

Vodimo vas na jednodnevni izlet u dvorac Trakošćan i na festival Špancirfest 25.8.2018., po cijeni od 210 kn po osobi. Detalje izleta potražite na ovom linku… Za sva pitanja i informacije stojimo na raspolaganju na tel.051/275 055 ili putem maila infoatuljitours.hr. Pokrenite svoju kreativnost na Špancirfestu!

Matulji – Vodimo vas na Špancirfest – najveći i najraznovrsniji hrvatski festival. Ove godine održava se od 17. do 26. kolovoza u rođendanskom 20. izdanju, a u deset dana Špancirfesta, ulice, trgovi, palače, parkovi, perivoji i dvorišta predivne povijesne jezgre Varaždina postaju pozornice, teatri, restorani, barovi, klubovi, učionice i trgovine najvećeg, najpopularnijeg i najraznovrsnijeg hrvatskog festivala.

Ideja je Špancirfesta omogućiti sadržaje koji će tijekom deset festivalskih dana u svakom posjetitelju pobuditi osjećaj pripadnosti zajednici koja njeguje kreativno razmišljanje i slobodu izražavanja…

Na 20. rođendan u Varaždin stižu UB40, Soul II Soul, The Brand New Heavies, Dubioza kolektiv, Parni Valjak, Josipa Lisac, Urban&4, Zabranjeno pušenje, Amira Medunjanin, Lačni Franz, Vlatko Stefanovski, Zdenka Kovačiček, S.A.R.S., Cold Snap, Mia Dimšić i mnogi drugi. Potpuni program objavljen je na www.spancirfest.com.

Vodimo vas na jednodnevni izlet u dvorac Trakošćan i na festival Špancirfest 25.8.2018., po cijeni od 210 kn po osobi. Detalje izleta potražite na ovom linku

Za sva pitanja i informacije stojimo na raspolaganju na tel.051/275 055 ili putem maila infoatuljitours.hr. Pokrenite svoju kreativnost na Špancirfestu!

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!