PROMO: Matulji Tours vodi vas na Špancirfest – festival dobrih emocija

spancirfest_1

Za vrijeme Špancirfesta očekuje vas puno vrhunskih programa, stotine izvođača iz cijelog svijeta, prezentacije starih zanata, world music, ulični performance, kazališne komedije dječje predstave, etno, rock i klasična glazba, pozornica, ulice i trgovi starogradske jezgre Varaždina… Cijena izleta koji je zakazan za 30. kolovoza, iznosi 210 kn po osobi.

Matulji – Varaždin je poznat po jednoj od najvećih i najpopularnijih manifestacija na ovim prostorima – Špancirfestu, uličnom festivalu čije su pozornice varaždinske ulice i trgovi. Ove će se godine popularni Špancirfest održati od 22. kolovoza do 31. kolovoza.

Agencija Matulji tours vodi vas na jednodnevni izlet turističkim autobusom, 30. kolovoza, iz Matulja u 6:30 sati, a iz Rijeke, s Trga bana Jelačića u 07 sati. Nakon dobrog provoda slijedi povratak u večernjim satima, a cijena izleta iznosi 210 kn po osobi.

sípancirfest

Za vrijeme Špancirfesta očekuje vas puno vrhunskih programa, stotine izvođača iz cijelog svijeta, prezentacije starih zanata, world music, ulični performance, kazališne komedije dječje predstave, etno, rock i klasična glazba, pozornica, ulice i trgovi starogradske jezgre Varaždina… Špancirfest je iz godine u godinu uvijek tek početak otkrivanja, uvijek jedinstveno iskustvo. Ne može te znati koju će nam priču grad ispričati, kakav će biti ritam svjetla, zvukova i mirisa, pa ništa drugo ne preostaje nego biti u Varaždinu, i biti dio Špancirfesta kojeg posjećuju desetci tisuća ljudi!

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na matulji-tours@ri.t-com.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje, na jedinstveni festival dobrih emocija, poručili su iz Matulji toursa.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!