Promo Matulji tours – Vrijeme je za Gardaland po akcijskoj cijeni od 180 kuna

gardaland_2015_ljeto

Očekuju vas brojne atrakcije – blue tornado, mammut, magic mountain, raptor, sequoia adventure, leteći otok, vlak gardaland express, fuga da atlantida, colorado boat, jungle rapids, obiteljske atrakcije magic house, 4d kino ice age, te mnoge druge… za najmlađe posjetitelje tu su fantasy land i prezemollo land. Novo u 2015. godini rollercoaster OBLIVION – THE BLACK HOLE.

Matulji – I ovog ljeta agencija Matulji Tours vodi vas u čarobni svijet zabave – nemojte propustiti nezaboravan provod u Gardalandu, 05. kolovoza, po akcijskoj cijeni od 180 kuna po osobi.

Polazak je u 6 sati iz Rijeke, a 6:20 iz Matulja. Ulaznica za Gardaland iznosi 26 eura, a za djecu do 1 metra visine ulaz je besplatan. Dužim boravkom u Gardalandu produžite zabavu i uživajte u nezaboravnim noćnim vožnjama sve do 23 sata.

Pridružite se ludoj zabavi u najvećem i najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Europe, uz puno smijeha, zabave i adrenalina. Očekuju vas brojne atrakcije – blue tornado, mammut, magic mountain, raptor, sequoia adventure, leteći otok, vlak gardaland express, fuga da atlantida, colorado boat, jungle rapids, obiteljske atrakcije magic house, 4d kino ice age, te mnoge druge… za najmlađe posjetitelje tu su fantasy land i prezemollo land. Novo u 2015. godini rollercoaster OBLIVION – THE BLACK HOLE.

Kada uđete u park sve brige nestaju, u vama se budi uspavano dijete kojemu je najbitnije cijeli dan samo igrati se i uživati. Pridružite se milijunima koji su otkrili ovaj svijet zabave i probudite uspavani adrenalin. Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051/275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje u svijet zabave i mašte…

oblivion_gardaland_2015

Promo Matulji Tours

error: Content is protected !!