Promo Matulji tours: Zaljubite se u Rimskim termama

rimske_terme_matulji_tours (3)

Rimske terme nalaze se na samo sat vremena od Zagreba i nude sve za romantični vikend u kojem će svaki trenutak biti ispunjen čistim hedonizmom. Ponudu možete pogledati na ovom linku

Matulji – U mjesecu ljubavi odvojite vrijeme za slatke i romantične trenutke i prepustite se užicima koje vam nude Rimske terme – od prekrasne prirode, odličnog smještaja, vrhunske gastronomije do wellness tretmana posebno kreiranih za parove.

Već sam pogled na veličanstvenu prirodu, pitoreskne brežuljke, idiličnu dolinu Savinje, skrivene romantične šetnice te park s golemim sekvojama koje okružuju Rimske terme, priziva asocijacije na mjesto kao stvoreno za romansu. Poseban ljubavni šarm nude raskošne sobe sa velikim okruglim krevetom, privatnom saunom i jacuzzijem, a povijesni dio termi vjerojatno je najromantičnije mjesto za čarobne kupke i masaže udvoje. Kada još dodate večeru pod svijećama u nekoliko slijedova u à la carte restoranu Sofija – doživljaj je potpun i zaokružen baš u konturama srca.

rimske_terme_matulji_tours (2)

Rimske terme nalaze se na samo sat vremena od Zagreba i nude sve za romantični vikend u kojem će svaki trenutak biti ispunjen čistim hedonizmom. Opustite se u bazenima koji izgledom podsjećaju na one u starom Rimu i uživajte u svim blagodatima koje pruža ljekovita termalna voda iz 1000 metara dubokog izvora.

Priuštite si raskošnu Rimsku kupku u kamenoj kupelji uz koju dobivate piling od meda i soli, vino Malzum izrađeno po starom receptu i platu s voćem za potpuni doživljaj. Tu su i posebne masaže poput Rimske uz svijeće i zvučnu kupku gonga, prastarog glazbenog instrumenta koji liječi i balansira tijelo. Ili potražite svoj unutarnji mir u svijetu sauna Varinia gdje su vam na raspolaganju rimska, finska, turska i infracrvena sauna.

rimske_terme_matulji_tours (1)

Za one koji žele otići korak dalje i do kraja se razmaziti na raspolaganju je i luksuzna vila Sisi – prava privatna wellness oaza u kojoj svaki apartman ima svoju saunu i kamin kao stvoren za zajedničke trenutke.

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – za sve informacije stojimo na raspolaganju. Rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje.

Ponudu možete pogledati na ovom linku

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!