PROMO: Mjesec ljubavi donosi posebne ponude za zaljubljene u Thalasso Wellness Centru Opatija

Arhiva

Arhiva

Masaže, opuštanje u bazenu, jacuzziju i spa relax zoni, ili trening u fitness centru, do kraja veljače dio su posebne ponude koja uz jednu kupljenu kartu, uključuje još jednu gratis na poklon.

Opatija – Veljača, mjesec ljubavi, u Thalasso Wellness Centru Opatija donosi prigodne pakete za zaljubljene. Atraktivne ponude koje je najbolje iskoristiti u dvoje uključuju opciju „Valentinovo dnevna karta“ koja obuhvaća korištenje bazena, jacuzzija, fitness centra i spa relax zone po cijeni od 190 kuna, uz jednu ulaznicu gratis.

Mjesečna karta za korištenje bazena, jacuzzija i fitnessa u paketu „Valentinovo Fit“ stoji 500 kuna, dok se u paketu ”Valentinovo Relax“ nalazi mjesečna karta koja uz bazen, jacuzzi i fitness, omogućuje korištenje i spa relax zone, uz cijenu od 900 kuna. Obje ponude uz jednu kupljenu ulaznicu, drugu daju na poklon.

Za dodatno opuštanje idealna je masaža „San Valentino“ za dvoje po cijeni od 400 kuna, koja uključuje masaže leđa, lica i dekoltea u luksuznoj sobi. A kao savršen poklon voljenoj osobi u ponudi je i tretman „San Valentino“ za lice: blic tretman za nju ili njega po cijeni od 150 kuna.

Više informacija o aktualnostima u veljači, ali i čitavoj ponudi Thalasso Wellness Centra moguće je dobiti putem njihovih internetskih stranica www.thalasso-wellness.hr ili telefona 051/202-855.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!