Promo: NAGRADNA IGRA – Osvoji 2 karte za utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Od 14. do 18. svibnja pronađite Hyundai Konu na jednoj od tajnih lokacija u centru Rijeke, uslikajte se s Konom, selfie objavite na Facebook stranici Hyundai Afro i ulazite u bubanj!

Permani – Voljeli biste uživo gledati čaroliju vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Vaša prilika je tu jer Hyundai Afro nagrađuje s ulaznicama za utakmicu Hrvatska – Nigerija koja će se igrati 16. lipnja.

Hyundai Kona će se od 14. do 18. svibnja između 10:30 i 11:30 nalaziti na skrivenim lokacijama u centru Rijeke, a na Afro Facebook stranici čekat će vas smjernice za lakše pronalaženje automobila. Tko se jednom slika s Konom i podijeli sliku na Afro Facebook stranici ulazi u bubanj, a proglašenje sretnog dobitnika bit će u petak, 18. svibnja.

Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja, a prvu će utakmicu Hrvatska reprezentacija igrati protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu. Ove godine Hyundai je službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva, te je povodom toga izašla Hyundai GO! Limitirana serija vozila.

Pravila nagradne igre i smjernice za lakše pronalaženje Kone potražite na Hyundai Afro službenoj Facebook stranici.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!