PROMO: Najbolje materijale za najkreativnije maske nalaze se u trgovini Cottone e Bottone @ Matulji

cottone_e_bottone_3

Iz dućana su poručili da u ponudi imaju tkanine za izradu originalnih karnevalskih maski poput tila, podstava, materijala sa šljokicama te mnogo ukrasa kako bi maske izgledale što bogatije i kreativnije.

Matulji – Trgovina Cottone e Bottone u Matuljima prava je destinacija za sve one koji pripremaju kostime za predstojeće, ”najluđe godišnje doba”. Iz dućana su poručili da u ponudi imaju tkanine za izradu originalnih karnevalskih maski poput tila, podstava, materijala sa šljokicama te mnogo ukrasa kako bi maske izgledale što bogatije i kreativnije.

– Također možete naći u našoj ponudi i trake te ostale ukrase potrebne za izradu tradicionalnih maski našeg kraja. Nakon karnevalskog ludila ubrzo će uslijediti i sezona maturalnih zabava pa kako bi se žene – kćerke, majke, bake – pokazale u što boljem svjetlu u ponudi imamo i mnogo vrhunskih tkanina za izradu haljina, svečanih košulja i odijela po mjeri. Radi se o materijalima poput cady-ja, svile, chiffona, čipke, materijala sa aplikacijom šljokica i sličnih, kazala je Nikolina iz trgovine Cottone e Bottone.

Sve to može se naći na adresi Kastavska cesta 2, 51211 Matulji od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati te od 16 do 19:30 sati, i subotom od 9 do 13 sati. Više informacija može se dobiti putem mobitela 095/9133-994, e-mail adrese cottone.bottone@gmail.com, facebook stranice Cottone e Bottone te web stranice www.cottonebottone.com.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!