PROMO: Ne propustite valentinovsko fotografiranje u Foto kantuniću @ Matulji

Ne samo da imamo predivnu ljubavnu pozadinu, nego za kupnju bilo kojeg okvira ostvarujete 50% popusta na izradu fotografija za taj okvir. Možemo vam napraviti ljubavni magnet za frižider, privjesak za ključeve, kalendar sa vašom fotografijom, a imamo i nešto jako posebno – OKVIR ZA ZALJUBLJENE!!!

Matulji – Foto kantunić iz Matulja vas poziva na valentinovsko fotografiranje. Sve osobe koje se vole su dobrodošle. Mjesec veljača, mjesec ljubavi. Valentinovo, 14.02. – dan kada svi posvećuju malo više pažnje i ljubavi onima koje vole.

U igri su uvijek romantične večere, sexy donje rublje, plišani medvjedići, ruže i tri točkice. ALI, ako ste sve to već poklonili prijašnjih godina i nemate više ideja – mi imamo rješenje!!!!!!

STVORITE SI USPOMENU!!!! Uzmite one koje volite i dođite se svi zajedno poslikati u naš studio. Mi želimo da se vi iskreno pogledate, zagrlite, jedno drugom pružite ruku, poljubite i dopustite da mi ulovimo te, Vama bitne, trenutke našim objektivom. Ne samo da imamo predivnu ljubavnu pozadinu, nego za kupnju bilo kojeg okvira ostvarujete 50% popusta na izradu fotografija za taj okvir. Možemo vam napraviti ljubavni magnet za frižider, privjesak za ključeve, kalendar sa vašom fotografijom, a imamo i nešto jako posebno – OKVIR ZA ZALJUBLJENE!!! Okvir koji govori ono što osjećate. Napišite vaše osjećaje i želje na srca te ih kroz otvor ubacite u okvir, ona će se sama složiti do vrha. Time ste voljenu osobu iznenadili ovim originalnim poklonom podsjećajući je na to koliko vam znači.

Posjetite nas u studiju na adresi Trg maršala Tita 1 u Matuljima. Uvijek nas možete kontaktirati na info@damirov-fotokutak.hr, porukom na Facebook stranici Damirov Foto Kutak – Foto Kantunić, tel: 635-147 ili na mobitel: 098/362-456.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!