PROMO: Novootvoreni centar za strane jezike Lumis počinje s radom @ Volosko

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (2)

Naši predavači su gimnazijski i sveučilišni profesori, sa iskustvom, koji se konstantno usavršavaju i koji redovito prate nove metode poučavanja putem seminara i sudjelujući u različitim EU projektima usmjerenima na unaprjeđenje nastavnih metoda i pristupu tijekom procesa podučavanja. Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%.

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (6)

Volosko – Centar za strane jezike “Lumis” nalazi se u Voloskom. Lako nas je pronaći jer se nalazimo na glavnoj prometnici (Ivana Matetića Ronjgova 1), a naši su prostori vrlo ugodni kako za individualne, tako i za grupne tečajeve. U sklopu objekta, nalazi se i veliki, besplatni parkirni prostor.

Tečajevi se organiziraju za slijedeće jezike – engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, ruski, češki, kineski i hrvatski.

Tečajevi se organiziraju mjesečno, dva puta tjedno. Ovisno o potrebama i željama polaznika tečajevi se mogu i drukčije organizirati. Ono po čemu se naš centar razlikuje od drugih je rad u malim grupama i to u pravilu od 4 do 6 polaznika. Rad u malim grupama omogućava predavaču poluindividualni pristup svakom našem polazniku. Na taj način predavač odmah primjećuje na kojim se jezičnim vještinama treba fokusirati kod svakog polaznika, te se zadaci na nastavi usmjeravaju prema specifičnim zahtjevima i potrebama svakog polaznika.

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (1)

Druga specifičnost naše škole je da svi polaznici u grupi imaju istu razinu znanja. Sličan nivo znanja, bez obzira da li se radilo o polaznicima koji su početnici ili oni napredniji, nužan je preduvjet za kvalitetno održavanje tečajeva i zadovoljstva samih polaznika.

Uloženo vrijeme i novac naših polaznika te njihovo zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, a naši predavači, direktnim individualnim pristupom kroz prvih nekoliko sati uočavaju različitosti u predznanju i prilagođavaju grupe i programe za sve naše polaznike.

Naši predavači su gimnazijski i sveučilišni profesori, sa iskustvom, koji se konstantno usavršavaju i koji redovito prate nove metode poučavanja putem seminara i sudjelujući u različitim EU projektima usmjerenima na unaprjeđenje nastavnih metoda i pristupu tijekom procesa podučavanja.

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (5)

Učenje jezika je složen proces. Ono je uvjetovano različitim faktorima. Potreba za znanjem jezika danas nije samo posljedica vlastite želje svakog pojedinca za proširenjem svog znanja već i potreba o kojoj ovisi zaposlenje i bolja budućnost. Tako su sigurnost u ophođenju, vještina u komunikaciji u govoru i pismu često presudan faktor i preduvjet dobivanja zaposlenja. Naš centar za strane jezike, osim redovitih tečajeva, nudi i specijalizirane tečajeve ovisno o zanimanju i potrebi polaznika, a programi se sastavljaju sukladno potrebama polaznika.

Također za naše najmlađe, organiziramo tečajeve i kreativne radionice za djecu svih uzrasta, kao što su tečajevi za predškolsku djecu gdje se kroz igru i radionice djeca podučavaju stranim jezicima ili za djecu školskog uzrasta, gdje se tečajevi prilagođavaju njihovim potrebama i uzrastu, a osim toga imamo i programe pripreme za državnu maturu, te poduke iz matematike i drugih predmeta.

Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%, a sve detalje i upite možete napraviti info telefon – 098/491-454…

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (3)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!