PROMO: Novost u Thalasso Wellness Centru – Estetska kirurgija uz vrhunske stručnjake @ Opatija

nino_vidas_estetska_kirurgija_thallaso_2016 (1)

Tim estetske kirurgije predvodi specijalist opće i plastične kirurgije Nino Vidas, dr. med., a za klijente je uvedena i promotivna cijena prvog pregleda liječnika, u iznosu od 150 kuna.

nino_vidas_estetska_kirurgija_thallaso_2016 (2)

Opatija – Estetska kirurgija nova je usluga specijalne bolnice Thalassotherapia Opatija, dostupna od svibnja u prostorima Thalasso Wellness Centra Opatija. Tim estetske kirurgije predvodi specijalist opće i plastične kirurgije Nino Vidas, dr. med., a za klijente je uvedena i promotivna cijena prvog pregleda liječnika, u iznosu od 150 kuna.

Pregledi će se obavljati od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 14 do 22 sata, a petkom od 9 do 17 sati, dok je za upite i narudžbe dostupan ditrektan broj za estetsku kirurgiju: (051) 202-615.

Tijekom svibnja u ponudi Thalassotherapije je i promotivna ponuda na ciljane tretmane kozmetičkim aparatima, među kojima su vakumska kavitacija – nekirurška liposukcija koja omogućuje oblikovanje tijela i smanjenje obujma nakon svakog tretmana; Cryoderm – tretman za pomlađivanje i osvježenje lica te oblikovanje tijela; IPL – dugotrajno otklanjanje dlačica… Za pet ili više tretmana korisnici ostvaruju pravo na popust u visini od 60 posto, a za pakete od 10 ili više tretmana ukupan popust iznosi čak 70 posto.

Više informacija dostupno je putem službenih stranica Thalasso Wellness Centra ili putem broja telefona (051) 202-855.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!