PROMO: Novosti iz studia za masažu i njegu tijela ‘Noa’ @ Opatija

studio_noa_novo_2014 (5)

U ugodnom i opuštenom ambijentu, uz više vrste masaža, Studio Noa nudi i usluge depilacije, njege lica i tijela. Iz naših usluga masaža izdvajamo: klasična, sportska, aroma spa, ručna limfna drenaža, hot stone, sweet healing masaža leđa, anticelulitna masaža. Pratite nas na facebook-u jer svaki mjesec imamo prigodne popuste na masaže tijela i tretmane lica!!!

Opatija – U mjesecu nakon punih trpeza osjećamo se umorno i tromo. Novogodišnje odluke su na snazi. Pridržavajmo ih se! Jedna od novogodišnjih odluka je smanjiti nakupljene kilograme, detoksicirati tijelo i razbistriti um…

Stoga je siječanj idealan mjesec za RUČNU LIMFNU DRENAŽU & HOT STONE masažu! Iskoristite posebne akcije na ove masaže!

HOT STONE MASAŽA je jedinstvena tehnika kombinacije toplih kamenja i eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj. Iz organizma se oslobađa višak tekućine i uklanjaju toksične tvari. Odličan izbor za one koji su odlučili nakon blagdana krenuti s dijetom i iz sebe izbaciti toksine.
Cijena hot stone u siječnju: 150 kn

RUČNA LIMFNA DRENAŽA je fenomenalan tretman u kojem se laganom, nježnom, ritmičnom tehnikom pritiska ruku tretira tijelo kako bi se aktivirala drenaža limfe. Ova masaža pozitivno djeluje na organizam: aktivira limfni sustav, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, pomaže pri mršavljenju, uklanja celulit, ublažuje bore, akne, glavobolje, detoksicira… Ovakva vrsta masaže koristi se u anticelulitnim programima kao odlična metoda uklanjanja viška tekućine iz edemetoznog tkiva i eliminiranja toksina. Ova masaža idealna je ukoliko želimo izbaciti višak vode iz tijela, olakšati ga, zategnuti i riješiti se celulita.
Cijena u siječnju: 150 kn

masaza_noa_r_vrijeme

Dovoljno je nazvati 091/5163250 i dogovoriti svoj termin ulaska u svijet mira i tišine, pozitivne energije, opuštanja i uživanja u mirisnim uljima, opuštajućoj glazbi te vrhunskim masažama!

Vaš put u Noa svijet vodi stručan i educiran tim koji će predložiti i za Vas izabrati one masaže i tretmane koje su Vašem tijelu potrebne! Prepustite nam se s povjerenjem!

Nalazimo se u Opatiji, na Novoj cesti u prekrasnoj, privatnoj vili. Ne morate se brinuti kamo ćete parkirati jer Studio Noa ima vlastiti parking. Naša adresa je: Nova Cesta 150, Opatija (na samom raskršću za Slatinu)

Pratite nas na našim FB stranicama
i na web stranici i već danas naručite svoj trenutak opuštanja u Studiu Noa na tel: 091 516 3250

Obratite naam se s povjerenjem!
Vaš Studio “Noa”

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!