PROMO: Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine @ Opatija, Matulji, Lovran

SONY DSC

Prosječan iznos isplate za staro zlato je oko 1.000 kuna, a usluge poslovnica za otkup zlata koristi nekoliko desetaka tisuća klijenata mjesečno. Jedini preostali profesionalni lanac za otkup zlata je onaj tvrtke Auro Domus.

aurodomus_otkup_zlata_srebra_2016 (3)

Hrvatska je prije pet godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija sustala, i velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini “pravi” i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domus Grupe, koji na oko 170 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata. Na liburnijskom području, Auro Domus ima po jednu poslovnicu u Lovranu i Viškovu, dvije u Matuljima te četiri u Opatiji.

Dakle, otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se iz “divljih” okvira u kojem je vladalo šarenilo otkupljivača koji su poslovnice otvarali “na svakom koraku”, ova djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih građana. Za brojne Hrvate, tako, otkup zlata je i dalje najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta.

aurodomus_otkup_zlata_srebra_2016 (2)

Veliki iznosi isplate. Jedan od razloga zbog kojih tvrtka Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini, i to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate u 2016. godini iznosio je 1.000 kuna po klijentu, pri čemu su naravno neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna. Razlog je u činjenici da je Auro Domus povećao svoje cijene, te sada isplaćuje do 240 kuna po gramu zlata, temeljeno na izračunu po zlatnoj pločici mase 1 grama i čistoće 999/1000.

Provjerite koliko vrijedi vaše zlato! Izračune cijena i primjere nekoliko otkupljenih artikala Auro Domus je objavio na svojim internetskim stranicama – provjerite koliko su klijenti dobili za prstenje, narukvice ili privjeske.

aurodomus_otkup_zlata_srebra_2016 (1)

Dobra iskustva klijenata. Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa – nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju! Jeste li zainteresirani za otkup zlata? Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno radi li se o zlatnom zubu, nakitu ili satu – provjerite gdje je najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu.

Besplatni telefon za sve informacije. Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus, besplatnom broju telefona 0800 73 72 i u 170 poslovnica diljem Hrvatske.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!