PROMO: Otkup zlata – najbrži i najbolji put do gotovine @ Opatija, Matulji, Lovran, Viškovo

Treasure

Otkup zlata najbrži je i najjednostavniji put do gotovine, a Auro Domus u poslovnicama u Matuljima, Lovranu, Viškovu te čak tri u Opatiji nudi najkonkurentnije cijene temeljene na burzovnoj vrijednosti zlata.

Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

Isplate od nekoliko stotina kuna pa do nekoliko desetaka tisuća kuna svakodnevna su pojava u više od 170 poslovnica Auro Domusa, u kojima uslugu otkupa zlata svakog tjedna koriste tisuće zadovoljnih klijenata. Tako je jedna klijentica u Opatiji nedavno prodala nekoliko naslijeđenih narukvica i bračno prstenje iz prošlog braka i postala bogatija za 6,5 tisuća kuna, a još je bolje prošla klijentica u Slavoniji koja je za naslijeđenu kutiju s nakitom dobila 21 tisuću kuna i odmah zatvorila kredit za auto. Nekad se vrijedno zlato “spašava” i iz otpada – stariji gospodin koji je slomljeni lančić i prsten htio baciti u smeće, na nagovor susjeda donio ga je na procjenu i zaslužio 2.500 kuna. U Splitu je unuk baku odgovorio od bacanja starog džepnog sata koji nije radio – ono što je baka smatrala izblijedljelom pozlatom bilo je 18-karatno zlato koje je budžet obitelji podebljalo za četiri tisuće kuna!

SAMSUNG

Najbolje od svega jest da procjena ne košta ništa – ukoliko niste sigurni želite li prodati zlato, ili ima li ono ikakvu vrijednost, u poslovnicama Auro Domusa možete zatražiti besplatnu procjenu nakon kojeg ćete imati točne pokazatelje za svoju odluku.

Mnogo je razloga zbog kojih biste trebali izabrati upravo Auro Domus za svoj otkup zlata – ljubazni i educirani djelatnici koji će procjenu obaviti stručno i profesionalno, dostupnost zbog velikog broja poslovnica otvorenih u praktički svakom gradu u Hrvatskoj, činjenicu da se radi o prvom profesionalnom lancu i praktički jedinom koji je i danas opstao zahvaljujući povjerenju klijenata i kvalitetnoj usluzi, činjenica da zbog konstantne veze s burzom Auro Domus može ponuditi najkonkurentnije cijene otkupa zlata temeljene na aktualnoj vrijednosti…

No, dva su razloga najbitnija – isplata u gotovini i najpovoljnije otkupne cijene, koje su ove godine dodatno pojačane! Naime, u godini u kojoj Auro Domus obilježava veliki jubilej – 100 godina obiteljske tradicije bavljenja plemenitim metalima na kojoj je tvrtka nastala – podigli smo svoje cijene do nevjerojatnih 240 kuna za gram zlata kod zlatnih pločica.

Na stranicama Auro Domusa možete vidjeti i izračune za vrijednosti pojedinih predmeta, temeljene na stvarnim otkupnim cijenama, a u poslovnicama se možete raspitati i za mogućnost otkupa srebra, ali i zamjene zlata u kojoj za staro lom-zlato nudimo vrijedne predmete investicijskog zlata – dukate, zlatnike, zlatne poluge ili pločice – po povoljnijim cijenama.

Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus, besplatnom broju telefona 0800 73 72 i u 170 poslovnica diljem Hrvatske.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!