PROMO: Otputujte na Advent u Beču

advent_bec_matulji_tours

Tjedni prije Božića u Austriji vrijeme su romantičnih božićnih sajmova i čarolije adventa. Široke gradske ulice očarat će vas raskošnom božićnom rasvjetom, a predbožićni koncerti pobrinut će se za pravu atmosferu. Vodimo vas na dvodnevno adventsko putovanje u Beč s polaskom iz Rijeke po cijeni od 750 kn po osobi, poručili su organizatori putovanja.

Matulji – Kako izgleda kad se u prosincu zateknete u Beču? Bajkovito… Vodimo vas na dvodnevno adventsko putovanje u Beč, 06. i 07. prosinca, s polaskom iz Rijeke po cijeni od 750 kn po osobi. Riječ je o pravoj maloj zemlji čuda, koja svake godine privuče više od tri milijuna posjetitelja, poručili su organizatori putovanja.

advent_bec_matulji_tours_1

Tjedni prije Božića u Austriji vrijeme su romantičnih božićnih sajmova i čarolije adventa. Široke gradske ulice očarat će vas raskošnom božićnom rasvjetom, a predbožićni koncerti pobrinut će se za pravu atmosferu. Posebice božićni sajmovi kod starih i mladih bude veliku radost zbog nadolazećih blagdana pa sve skupa izgleda bajkovito; svaka zanesena i romantična duša ovdje će biti “na svome”. Uz šetanje, kušanje poslastica i divljenje, radost iščekivanja najljepšeg praznika u godini raste.

– Dok vi uživate u slasticama, vaša djeca mogu naučiti izrađivati tradicionalne ukrase u božićnim radionicama raspoređenima diljem trga. Advent u Beču je nadaleko poznat i hvaljen u svijetu i nije niti malo čudno što ga svi žele vidjeti, doživjeti, osjetiti u duši, osobito noću kad sve pršti od blagdanskog žara i sreće – više nego usred bijelog dana. Grad miriše na hladni, zimski zrak, a savršeno proporcionalni borovi poredani su po glavnim gradskim trgovima, kuhano vino i kobasice su sveprisutni, dućani mame na obilazak i čovjek bi se mogao izgubiti u ovoj prekrasnoj predbožićnoj atmosferi… Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na matulji-tours@ri.t-com.hr i otputujte s nama na zanimljivo adventsko odredište, dodali su organizatori putovanja.

advent_bec_matulji_tours_2

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!