PROMO: Po izboru chefa – Salata Veprinac i palačinke sa skutom i sezonskim voćem @ Restoran Aurora

palacinke_skupa_aurora_veprinac

Restoran Aurora u Veprincu (Šavroni 2, Izlaz čvor Veprinac s brze ceste Matulji – Tunel Učka) svojim gostima nudi pregršt zanimljivih jela, a danas donosimo zanimljivu kombinaciju salate i ukusnog deserta.

Veprinac – Što je zajedničko palačinkama i salati? Ako su posluženi u Restoranu Aurora u Veprincu, zajednička im je stvar da su spravljeni od svježih sastojaka u skladu s jedinstvenim gastronomskim izričajem ovog novootvorenog restorana u čijoj je osnovi spoj tradicionalne kuhinje našeg područja i suvremenih kulinarskih tehnika.

Po izboru chefa danas predstavljamo salatu Veprinac, ukusno i zdravo jelo koje se sastoji od svježeg povrća i rezanaca bifteka posutog ljuskama sira grana padano, posluženo na podlozi od rige. Idealna je to ”predigra” za vrhunski užitak – desert, za koji ovog puta izdvajamo palačinke sa skutom i sezonskim voćem, u kojem se ukusna domaća učkarska skuta sljubljuje sa svježim sezonskim voćem u bogatom i neponovljivom okusu…

Dodatne informaciji ili rezervacije možete napraviti na sljedeće brojeve telefona: Tel: +385 (0)51/ 299-112, Mob: +385 (0)98/ 920 2319, +385 (0)98/470 341.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!