PROMO Počeo upisni rok u jesenski semestar tečajeva stranih jezika @ Aranea Opatija

Novo u ponudi za odrasle je tečaj španjolskog jezika pa svi ljubitelji koji žele učiti ili obnoviti svoje znanje mogu se od ove jeseni prijaviti i na španjolski.

Opatija – Škola stranih jezika „Aranea Opatija“ poziva sve zainteresirane na upisni rok u jesenski semestar tečajeva stranih jezika. Osim standardnih tečajeve za odrasle nudimo i konverzacijske te specijalizirane tečajeve, a za sve one koji ne stignu pratiti nastavu u grupama ili imaju drugačije potrebe od već izrađenih programa, nudimo mogućnost polu individualne i individualne nastave te kreiranje programa prema njihovim upitima.

Novo u ponudi za odrasle je tečaj španjolskog jezika pa svi ljubitelji koji žele učiti ili obnoviti svoje znanje mogu se od ove jeseni prijaviti i na španjolski.

Za djecu osnovnoškolskog uzrasta nudimo tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika tijekom cijele školske godine, a rad se odvija u malim grupama i po materijalima koji se razlikuju od školskog programa tako da su tečajevi idealni za one koji žele naučiti više ili naučiti jezik koji ne pohađaju u obaveznom programu u školi. A naši najmlađi mogu već sada početi usvajati osnove stranog jezika uz pjesmu, igru i likovno izražavanje. Osim engleskog, njemačkog i talijanskog u ponudi je i ruski jezik uz popularne Mašu i medu.

Više detalja o cjelokupnoj ponudi možete pogledati na našoj web stranici www.aranea-opatija.com na kojoj možete odmah popuniti online prijavu, ili nas kontaktirajte putem e-maila info@aranea-opatija.com ili na mob. 091 33 22 023.

Promo PodUčkun.net