PROMO: Počinju specijalizirani tečajevi za njemački jezik @ Aranea Opatija

aranea_logo_2017 (2)_01

Uz tečaj standardnog njemačkog jezika, od veljače krećemo sa specijaliziranim programima njemačkog jezika namijenjen svim poznavateljima jezika…

Opatija – U školi stranih jezika „Aranea Opatija“ kreću upisi u zimski semestar. U našoj ponudi možete naći tečajeve za odrasle iz standardnog engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog, ruskog i hrvatskog za strance, specijalizirane tečajeve, pripremne za međunarodne ispite i konverzacijske tečajeve. Tečajevi se održavaju u malim grupama od 5 polaznika, a za one koji zbog obaveza ne mogu pohađati tečaj u grupi ili trebaju prilagođen program, stojimo na raspolaganju za individualne poduke.

Uz tečaj standardnog njemačkog jezika, od veljače krećemo sa specijaliziranim programima njemačkog jezika namijenjen svim poznavateljima jezika koji bi htjeli usavršiti svoje konverzacijske vještine, specijalizirati medicinsku terminologiju ili ukoliko se spremate na razgovor za posao kod njemačkog poslodavca i htjeli biste usavršiti svoje prezentacijske vještine na njemačkom jeziku, tada ste na pravom mjestu!

Uz izvornog govornika s bogatim iskustvom u području predavanja uronite u svijet njemačkog jezika te usavršite svoja stečena znanja.

Prijave na tečajeve:
Intenzivni tečaj poslovnog njemačkog jezika
Prijave za posao na njemačkom jeziku
Njemački za medicinare
Konverzacijski tečaj njemačkog jezika

Više informacija o ponudi tečajeva i dinamici održavanja potražite na našoj web stranici www.aranea-opatija.com ili na 091 33 22 023.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!