PROMO: Posebne ponude za Valentinovo @ Studio Noa

Sve nam se više bliži dan zaljubljenih Valentinovo, a vi još uvjek ne znate kako bi iznenadili svoju dragu ili svog dragog? Povodom skorog dana zaljubljenih Studio Noa pripremio je pogodne pakete kojima možete obradovati svoje voljene.

Opatija – Valentinovo u studiu za masažu i njegu tijela ‘Noa’ bit će poseban dan, jer će upravo dan zaljubljenih promovirati novu ponudu – kao što su paralelne masaže, odnosno masaže u paru – po izuzetno povoljnim cijenama, a svoje voljene osobe možete iznenaditi i prigodnim poklon-bonom.

– Izdvojili bismo Aroma relax masažu toplim eteričnim uljima koje uključuju masažu tijela i lica, refleksnu masažu stopala i akupresuru glave, u trajanju od 60 minuta. Kako biste se lijepo osjećali s nekim posebnim potrebno je ugodno se osjećati u vlastitoj koži. Jednosatna masaža odstraniti će bolove I napetosti u vašem tijelu, a vi ćete se osjećati preporođeno i opušteno, poručili su iz Studija Noa.

Akcija masaža uz 50 posto popusta petkom i subotom nastavlja se i tijekom veljače, i trajat će sve do 1. ožujka, do kada će u ponudi ostati i paralelna masaža (klasična ili aroma relax) po cijeni od 300 kuna. Popusti zahvaljujući Valentinovu prate i ostale programe Studija Noa, pa će tako klasična masaža umjesto 200 stajati 140 kuna, aroma relax masaža i hot stone masaža umjesto 250 stajati 170 kuna, a ručna limfna drenaža umjesto 300 kuna koštati tek 200 kuna. Parcijalna masaža – klasična, aroma relax, ručna limfna drenaža ili hot stone – u trajanju od 30 minuta sada je u ponudi za samo 70 kuna.

Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”, Opatija
Nova Cesta 150
51410 Opatija
Mob: 091/516-3250

Web: Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”

Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”, Opatija

Promo / Liburnija.net

error: Content is protected !!