PROMO: Posjetite Thalasso Wellness Centar i očuvajte svoju mladost @ Opatija

OPATIJA, 02.02.2007. TALLASSO WELLNESS CENTAR U OPATIJI SNIMIO PETAR FABIJAN

Posjetite nas 22. studenog u Thalasso Wellness Centru i iskoristite akcijske pogodnosti tijekom studenog i prosinca na implante botox-a i hijaluronskih filera.

Opatija – Thalasso Wellness Centar Opatija je jedinstveni centar zdravlja i ljepote sa podrškom vrhunskih medicinskih autoriteta Hrvatskog društva za estetiku lica pod vodstvom predsjednika Željka Rotima dr. med. dent. Obnovite, osvježite i pomladite Vaše lice implementacijom botox-a i hijaluronskim filerima u ambulanti za estetiku lica u Thalassotherapiji Opatija.

thallaso_wellnes (1)

Posjetite nas 22. studenog u Thalasso Wellness Centru i iskoristite akcijske pogodnosti tijekom studenog i prosinca na implante botox-a i hijaluronskih filera.

Impalntacija filerima i botox-om;
· jednostavna je i atraktivna metoda u korekciji izgleda lica
· ubrizgavanjem čistoga hijalurona postiže se zadivljujući rezultat koji je uočljiv istoga trenutka
· postupak implantacije je neinvezivan i nekirurški pristup
· brzo i djelotvorno popunjavanje bora i neravnina na licu
· uobičajeno trajanje od 6 do 12 mjeseci, a nakon toga se potpuno resorbiraju (S obzirom da je hijaluronska kiselina prirodni sastojak naše kože, ne postoji opasnost pri razgradnji i resorpciji)

Posebice treba istaknuti kako hijaluronski fileri omogućavaju zadržavanje prirodnoga izgleda. Hijaluronski fileri su namijenjeni za tretiranje svih područja lica.

Možda se čini kako je u životnoj dobi od 25 ili 30 godina još prerano za tretiranje kože hijaluronom, međutim, svi počinjemo postupno starjeti već od 25. godine i upravo je tada dodavanje hijalurona u vrlo malim količinama prevencija u nastajanju bora. Hijaluron ima rehidrirajuće djelovanje, čuva naš kolagen i regenerira ga.

Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože i prirodna je tvar koja ima veliki udio u izgradnji izvanstaničnoga prostora naše kože i vrlo važnu ulogu u njezinu zacjeljivanju zbog toga što omogućava dobru hidrataciju i koži daje volumen i punoću.

Više informacija i narudžbe za savjetovanje na recepciji Thalasso Wellness Centra Opatije tel. 051 202 855, mail: recepcija-wellness@tto.hr, internet stranica: www.thalasso-wellness.hr.

Radno vrijeme Thalasso Wellness Centar Opatija svaki dan 9,00 – 22,00 sati

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!