PROMO: Proljeće u studiu ‘Noa’ @ Opatija

masaza_noa_foto

Nazovite nas i rezervirajte svoj termin još danas na broj: 091 516 32 50. Detalje o našim uslugama potražite na web stranici ili na facebook stranici.

Opatija – Duge kapute i pulovere smo skinuli i zamijenili ih kratkim jaknama. U uske traperice od prošle sezone jedva da možemo ući, a guza nam se čini nekako veća od kada nema pulovera preko nje. Osjećamo se napuhnuto, čini nam se da smo ipak dobili pokoji kilogram, ništa na nama ne stoji kako bismo htjeli..sve nas nekako zateže i prelijeva se preko pojasa. Uf! Da, došlo je proljeće i koliko god smo mu se radovali i jedva ga dočekali sada bi se najradije sakrili ispod zimske odjeće.

S proljećem je došlo i vrijeme čišćenja organizma. U proljeće se odlučujemo na razne dijete i mršavljenja… počinjemo s treninzima i priprema za ljeto! A ljeto samo što nije! Mjesta za paniku nema – imamo još dovoljno vremena da do ljeta izgledamo zdravo i fit i ono što je najvažnije: budemo zadovoljni u svojoj koži

masaza_noa_r_vrijeme

Zato, ne propustite pakete koje smo u Studiu Noa pripremili za OŽUJAK i TRAVANJ! Idemo redom:

RUČNA LIMFNA DRENAŽA CIJELOG TIJELA – cijena s popustom 200 kn + RLD lica gratis!!

RUČNA LIMFNA DRENAŽA je fenomenalan tretman u kojem se laganom, nježnom, ritmičnom tehnikom pritiska ruku tretira tijelo kako bi se aktivirala drenaža limfe. Ova masaža pozitivno djeluje na organizam: aktivira limfni sustav, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, pomaže pri mršavljenju, uklanja celulit, ublažuje bore, akne, glavobolje, detoksicira… Ovakva vrst masaže koristi se u anticelulitnim programima kao odlična metoda uklanjanja viška tekućine iz edemetoznog tkiva i eliminiranja toksina. Ova masaža idealna je ukoliko želimo izbaciti višak vode iz tijela, olakšati ga, zategnuti i riješiti se celulita. Trajanje tretmana je cca 90 min i prava cijena za njega je 300,00 kn. U ožujku i travnju cijenu ovog paketa srušili smo za 100,00 kn! Iskoristite ovaj popust!

ANTICELULITNA MASAŽA SA KOFEINSKIM ŠEĆERNIM GELOM, PARCIJALNA RUČNA LIMFNA DRENAŽA + BODYWRAPPING

ANTICELULITNA MASAŽA SA GLUKOZOM I KOFEINOM
Zbog posebnosti preparata i načina rada daje puno brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se sa 2% kofeina otopljenog u šećernom gelu. Specifična kombinacija pokreta i preparata izaziva vakuum efekt i zato je namijenjena za sve vrste celulita. Zbog djelovanja kofeina ima snažan drenažni učinak, a zbog djelovanja glukoze pojačava produkciju kolagena i elastina u koži. U kombinaciji s ručnom limfnom drenažom daje odlične rezultate.
Paket anticelulitne masaže i ručne limfne drenaže uključuje:

10 anticelulitnih masaža + bodywrapping i 4 parcijalne ručne limfne drenaže
cijena paketa 1.800 kn moguće plaćanje po dolasku (cijena 180 kn)

PAKET KLASIČNE MASAŽE LEĐA 30 MIN = 320,00 kn (4 + 1 gratis)
cijena po masaži 80 kn
ukupno za 5 dolazaka: 320,00 kn
napomena: paket uključuje dolazak unutar mjesec dana

Uz navedene pakete za proljeće, u Studiu Noa nastavljamo s dobro prihvaćenim cijenama vaših najomiljenijih masaža. Izdvajamo:

KLASIČNA MASAŽA – 60 MIN = 150,00 kn
poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, brže regenerira tkivo, detoksicira, poboljšava pokretljivost

AROMA MASAŽA – 60 MIN = 180,00 kn
duboko opuštajuća masaža za cijelo tijelo i um. Temelji se na aromaterapiji a izvodi se s toplim i potpuno eteričnim uljima u opuštajućoj atmosferi.

HOT STONE MASAŽA – 60 min = 180,00 kn
jedinstvena tehnika kombinacije toplih kamenja i eteričnih ulja. Rezultat je iznimno opuštajući doživljaj. Ovom masažom iz organizma se oslobađa višak tekućine i uklanjaju se toksične tvari.

*Cijene navedenih masaža vrijede za ožujak i travanj 2014.

Nazovite nas i rezervirajte svoj termin još danas na 091 516 32 50 , jer proljeće je već počelo, a ljeto samo što nije! Požurite – čekamo vas!

Vaš Studio Noa tim

Detalje o našim uslugama potražite na web stranici ili na facebook stranici.

Studio Noa @ Opatija

Studio Noa @ Opatija

Promo PodUčkun.net

hrvatska, kvarner, liburnia, liburnija, noa, opatija, pod učkun, poduckun.net, studio za masažu i njegu tijela