PROMO: Restoran Aurora organizira doček Nove 2020. godine uz pravu gozbu i veselu atmosferu @ Veprinac

Za doček Nove godine organizirana je vesela večer ispunjena gastronomskim užitkom, a osim samog ispraćaja stare godine, u restoranu Aurora organiziraju i blagdanske domjenke i predblagdanske večere.

Veprinac – Bliži se najveselija noć u godini, ta ”prijelomna” fešta uz ispraćaj stare i doček Nove godine, a za sve one koji vole planirati unaprijed, odgovor na pitanje ”Gdje ćeš za Novu?” pripremio je restoran Aurora iz Veprinca.

Za doček Nove godine organizirana je vesela večer ispunjena gastronomskim užitkom, te pjesmom i veselom atmosferom, a cijena po osobi od 270 kuna uključuje hranu, aperitiv te pjenušac u ponoć. Piće se naplaćuje po potrošnji, a parking je osiguran.

Glavni dio svake priče u Aurori – hrana, pomno je isplanirana i počinje laganim hladnim trisom, nakon čega slijedi rižoto stroganoff s trakicama bifteka. Na meniju je i teleća rolada s pečenim krumpirom, zatim slijedi svinjski ombolo u umaku od sira i kroketi od krumpira te salata. Uz desert i pjenušac, nakon ponoći, za okrjepu, kušat će se i vinska gulaš juha.

Više informacija i rezervacije dostupne su na brojevima telefona 051/299 112  ili 098 920 23 19.

 

error: Content is protected !!