PROMO: Restoran Aurora organizira doček Nove godine uz pravu gozbu i veselu atmosferu @ Veprinac

Za doček Nove godine organizirana je vesela večer ispunjena gastronomskim užitkom, a osim samog ispraćaja stare godine, u restoranu Aurora organiziraju i blagdanske domjenke i predblagdanske večere.

Veprinac – Bliži se najveselija noć u godini, ta ”prijelomna” fešta uz ispraćaj stare i doček Nove godine, a za sve one koji vole planirati unaprijed, odgovor na pitanje ”Gdje ćeš za Novu?” pripremio je restoran Aurora iz Veprinca.

Za doček Nove godine organizirana je vesela večer ispunjena gastronomskim užitkom, te pjesmom i veselom atmosferom, a cijena po osobi od 250 kuna uključuje hranu, aperitiv te pjenušac u ponoć. Akontacija iznosi 100 kuna po osobi, piće se naplaćuje po potrošnji, a parking je osiguran.

Glavni dio svake priče u Aurori – hrana, pomno je isplanirana i počinje laganim hladnim predjelom uz hladnu salatu s rezancima bifteka. Na meniju je i krepka goveđa juha, zatim slijedi riža s teletinom i vrganjima, a za glavno jelo bit će poslužen gratinirani istarski odrezak s prilogom i salatom. Desert čini čokoladni kolač, a nakon ponoći, za okrjepu, kušat će se i gulaš juha.

Više informacija i rezervacije dostupne su na brojevima telefona 051/299 112  ili 098 920 23 19.

error: Content is protected !!