PROMO: Riješite se ovisnosti metodom laserske akupunkture @ Rijeka

no_smoking_laser_centar_jpg

Lasersku akupunkturu izvode akupunkturolozi koji koriste stimulaciju lasera umjesto igala, a time se omogućuje da tretman bude potpuno i u cijelosti bezbolan, neinvazivan, opuštajući i ugodan. Povodom otvorenja, do 2. ožujka, iskoristite promotivni popust koji iznosi 50 % na sve tretmane…

Rijeka – Metoda laserske akupunkture, kao najuspješnija svjetska metoda za odvikavanje od raznih ovisnosti (pušenje, alkohol, prekomjerna tjelesna težina, stres), od sada je dostupna i u Rijeci!

Laserskim tretmanima (specijalnim soft laserom niske frekvencije), možete se brzo i uspješno odviknuti od pušenja, prekomjernog konzumiranja alkohola, smršaviti, ukloniti simptome stresa – na potpuno bezbolan i iznimno ugodan način, svjetski priznatom i usavršenom metodom sa dokazanim rezultatima!

Laserska akupunktura od 2008. godine vodeća je metoda odvikavanja od raznih ovisnosti, a najrasprostranjenija je u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Austriji, Njemačkoj, Španjolskoj, Portugalu, Rusiji, Brazilu, Rumunjskoj, Bugarskoj, a u našem bližem okruženju centri se nalaze u Ljubljani, Sarajevu i Beogradu. U Nizozemskoj je laserska terapija odvikavanja od pušenja priznata i subvencionirana od strane zdravstvenih osiguranja te ju klijent u konačnici – ne plaća.

No_smoking_new_2

Lasersku akupunkturu izvode akupunkturolozi koji koriste stimulaciju lasera umjesto igala, a time se omogućuje da tretman bude potpuno i u cijelosti bezbolan, neinvazivan, opuštajući i ugodan.

Laserska terapija traje kraće od klasične terapije iglama ,a prednost je što je bezbolna i što je moguće tretiranje točaka koje je teško ili bolno tretirati klasičnim načinom te se osigurava dugotrajniji i dublji učinak stimulacije. Laserska terpija je savršen spoj najmodernije tehnologije sa zapada i tisućljetnih spoznaja i iskustava klasične kineske medicine.

PRESTANITE PUŠITI UZ POMOĆ SOFT LASER TERAPIJE! POSTANITE NEPUŠAČ U SVEGA 90 MINUTA!

Riješite se ovisnosti o cigaretama u samo jednom tretmanu laserske terapije i prestanite pušiti za svega 90 minuta! Tretmanom se podiže razina endorfina i stvara ravnoteža u organizmu zbog čega ne dolazi do apstinencijske krize.

Stručnjaci širom svijeta nepodijeljenog su mišljenja da se u slučajevima pokušaja odvikavanja od pušenja, suočavamo sa fizičkom i psihičkom ovisnošću. Fizički simptomi nakon prestanka pušenja se manifestiraju kroz neukrotivu želju za nikotinom, tjeskobu, razdražljivost, glavobolje, dok se psihološki problem ovisnosti očituje kroz teškoću napuštanja svakodnevnih navika – dugogodišnjih rituala: jutarnja cigareta, cigareta uz kavu, čik pauze na poslu… uz pomoć laserske terapije, i uz malo želje i odlučnosti, nakon samo jedne 90 minutne terapije postati ćete – nepušač! Tijekom laserske bezbolne terapije sa posebnim laserskim uređajem stimuliramo akupunkturne točke na uhu, rukama i nogama koje su usko povezane sa ovisnosti o pušenju i na taj način sprječavamo negativne nuspojave tipične fizičke ovisnosti koje se javljaju nakon prestanka pušenja (želju za nikotinom, nervozu, razdražljivost, glavobolje..). Cilj terapije je smanjiti napetost i nervozu, poboljšati tjelesnu cirkulaciju, stvarajući duboki osjećaj olakšanja i opuštanja i smanjiti želju za nikotinom. U 85% slučajeva dovoljna je jedna 90 minutna terapija da bi se riješili fizičkih simptoma ovisnosti. U razdoblju od tri mjeseca nakon tretmana prati se napredak klijenta u smislu detoksikacije organizma te se po eventualnoj potrebi u ovome razdoblju, laserski tretman može ponoviti u bilo koje vrijeme – bez dodatne naplate.

ŽELITE LI SMRŠAVITI? PREKOMJERNA TEŽINA ZDRAVSTVENI JE I ESTETSKI PROBLEM! SMRŠAVITE ZDRAVO, UČINKOVITO I TRAJNO!

Laserska stimulacija energetskih točaka smanjuje apetit, kontrolira potrebu za hranom, ubrzava metabolizam, povećava razinu endorfina te uz osigurano nutricionističko savjetovanje, praćenje i podršku – omogućuje vam na jedinstven način da mršavite kvalitetno, trajno i bez nezdravog gladovanja!

Laserska terapija stimulira metabolizam tako da tijelo učinkovitije koristi hranu, a ne akumulira ju u obliku masnog tkiva. Pod utjecajem soft-laser zraka, energetske točke “javljaju” mozgu da počne izlučivati endorfin. Povećana razina endorfina (tzv. Hormona sreće) reducira lučenje kortizola (hormona stresa) te na taj način smanjuje osjećaj gladi i potrebu za hranom.

Program mršavljenja izvodi se u različitim paketima – 3 tretmana,5 tretmana i 10 tretmana, a koji se izvode jednom tjedno. Broj tretmana ovisan je o količini prekomjerne tjelesne težine te željama samoga klijenta. Tijekom cijeloga programa mršavljenja laserskom terapijom, omogućeno vam je besplatno nutricionističko savjetovanje te individualizirani jelovnici. Brinemo da takva prehrana bude realno izvediva te financijski nezahtijevna. Riječ je o jednostavnim, nekompliciranim, trajnim promjenama načina prehrane bez besmislenog i neučinkovitog nezdravog gladovanja i iscrpljivanja.

no_smoking_stress

Promotivni popust povodom otvorenja (do 2. ožujka) iznosi 50 % na sve tretmane…

Za sve detalje i dodatne informacije možete se obratit na slijedeće kontakte…

NO SMOKING LASER CENTAR
Dražička 1b, 51000 Rijeka – karta
091/934 87 52
095/536 45 64
web: www.nosmokinglaser.com
Facebook – fb.me/nosmokinglaser

Promo PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net