PROMO: Specijalizirani tečajevi centra za strane jezike “Lumis” @ Volosko

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (3)

Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%, a sve detalje i upite možete napraviti info telefon – 098/491-454…

Volosko – Centar za strane jezike “Lumis” nalazi se u Voloskom. Lako nas je pronaći jer se nalazimo na glavnoj prometnici (Ivana Matetića Ronjgova 1), a naši su prostori vrlo ugodni kako za individualne, tako i za grupne tečajeve. U sklopu objekta, nalazi se i veliki, besplatni parkirni prostor.

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (5)

Učenje jezika je složen proces. Ono je uvjetovano različitim faktorima. Potreba za znanjem jezika danas nije samo posljedica vlastite želje svakog pojedinca za proširenjem svog znanja već i potreba o kojoj ovisi zaposlenje i bolja budućnost. Tako su sigurnost u ophođenju, vještina u komunikaciji u govoru i pismu često presudan faktor i preduvjet dobivanja zaposlenja. Naš centar za strane jezike, osim redovitih tečajeva, nudi i specijalizirane tečajeve i konverzacijske tečajeve ovisno o zanimanju i potrebi polaznika, a programi se sastavljaju sukladno potrebama polaznika. Za naše najmlađe, organiziramo tečajeve i kreativne radionice za djecu svih uzrasta.

Neki od specijaliziranih tečajeva:
Wellness osoblje (maseri, kupeljari, fizioterapeuti, wellness menadžeri): Pristup pacijentima i stvaranje međusobnog povjerenja osnovne su značajke zanimanja wellness osoblja te zaposlenih u rehabilitacijskim ustanovama, kao i nužnost poznavanje specijaliziranog jezika koji uključuje znanje iz područja medicine, ali i poznavanje općeg jezika kako bi se kvalitetnom komunikacijom ostvario odnos povjerenja.

Turistički djelatnici i ugostiteljsko osoblje (iznajmljivači, konobari, kuhari, recepcioneri, pomoćno osoblje): Osnova turističke djelatnosti je stručnost turističkih djelatnika koja se već godinama zasniva na direktnom pristupu svakom gostu. Komunikacija i gostoljubivost spram gostima ne svodi se više samo na osnovne fraze već i na proširenje dijaloga na opće teme iz svakodnevnog života, a što je naš odnos i komunikacija prema gostu bolja, to je veća vjerojatnost da će nam se i vratiti.

lumis_web_interni (5)

Medicinsko osoblje (zubni asistenti, zubni tehničari, stomatolozi, estetski kirurzi,…): Razvoj medicinskog turizma obogaćuje ponudu tijekom turističke sezone ali istu i proširuje. Kvalitetna medicinska usluga te povoljnije cijene sve više privlače strance u našu zemlju. Iako je još uvijek prisutan skepticizam prema ovoj vrsti ponude radi slabe informiranosti u zemljama zapadne Europe, sigurnost u pristupu pacijentima i samouvjereno vladanje stranim jezikom osnažuje povjerenje pacijenata i stvara ugodno ozračje. Samim time preporuka zadovoljnog pacijenta najveća je garancija uspjeha.

Menadžeri, bankari, agenti, poduzetnici, obrtnici: Preduvjet za uspješno poslovanje izvan granica je poznavanje stranog jezika. Za kvalitetno poznavanje poslovne terminologije u govoru i pismu namijenili smo business tečajeve, koji polaznicima omogućavaju stručno ophođenje u osobnom kontaktu sa poslovnim partnerima, kao i stručnost u poslovnoj komunikaciji putem telefona ili elektronskim putem. Veća sigurnost u komunikaciji, kompetentnost i stručnost osnovne su osobine business tečajeva našeg centra.

Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%, a sve detalje i upite možete napraviti info telefon – 098/491-454…

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!