PROMO: Stiglo je vrijeme za pravi riječki užitak, TARS!

Neki su probali, ali nitko nije uspio napraviti vrhunsko riječko pivo. Sve do sada…

Rijeka – Prvo pravo riječko pivo – Tars, proizvedeno u novootvorenoj pivovari Kaltenberg Adria, vrhunsko je lager pivo koje se proizvodi prema bavarskom zakonu o čistoći piva, Reinheitsgebot-u iz 1516.g., a prema kome se pivo smije proizvodi samo od 4 sastojka: pivskog slada, hmelja, vode i pivskog kvasca. U proizvodnji Tarsa koristi se 5 vrsta probranih sorti slada, visokokvalitetan hmelj, a za izvrsnu kvalitetu i cjelokupnu proizvodnju zaslužan je naš bavarski brewmaster. Tars pivo proizvodi se po tzv. „Slowbrewing“ metodi – tradicionalni postupak prerade i varenja piva s hladnom fermantacijom koja traje tjedan dana i dozrijevanja u trajanju od 4 tjedna kako bi se postiglo dobro taloženje svih čestica i završilo s pravim okusom. Kristalna čistoća vode koja stiže izravno s izvora Rječine, zajedno s biranim sastojcima i bavarskim iskustvom, tvori naš novi lager koji je drukčiji od svih koje ste probali.

Identitet našeg piva prilagodili smo lokalnim riječkim potrošačima od samog izbora imena Tars (Tarsatica – starorimska utvrda na vrhu grada nad Rječinom), simbola Trsatske kule u logu, ikone Baziliska i boja riječke zastave.

Kako bi naši Riječani uvijek uživali u najboljem pivu, izabrali smo smeđu bocu umjesto boce svjetlije boje i time se pobrinuli za bolje očuvanje kvalitete i svježine piva.
Transparentna etiketa Tarsa inovativna je i jedinstvena na tržištu.

Drugačijeg okusa, bogate pjene i bakrene boje, ovaj je lager poseban baš poput Riječana koji su ga izabrali. Naime, Tars pivo su odabrali potrošači jer je na usporednom testu kušanja više vrsta piva Tars pokazao značajno bolje rezultate od konkurentnih piva.

Tars je pivo koje pristaje uz sve – opuštanje nakon faksa, posla, tekme, u ludom izlasku ili na klopi s ekipom. Prilagođen je našim urbanim Riječanima koji su otvoreni i samostalni, žele biti svoji, uživaju u izlascima i zabavi s prijateljima.

Zašto se stopiti u masi ako možeš biti drukčiji? Uzmi Tars i budi ponosan, autentičan i svoj.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!