PROMO: Thalasso Wellness Centar u ožujku je najbolja destinacija zdravlja u Opatiji

thallsao_ozujak_wellness_2016

Nježnijem spolu posvećen je 8. mart, Međunarodni dan žena, kada će promotivna dnevna karta za wellness dame stajati svega 100 kuna, a samo za njih rezervirana je Spa Relax zona od 17 do 20 sati toga dana.

Opatija – Pravo buđenje organizma započinje u ožujku, uz brojne programe koje su pripremili u Thalasso Wellness Centru, najboljoj destinaciji zdravlja u Opatiji. Tijekom čitavog mjeseca, nakon vježbi pilatesa u fitness centru, predviđeno je druženje uz zdravi čaj i razmjenjivanje savjeta o zdravom životu i vježbanju, a za sve one koji su posvećeni sustavnom usvajanju zdavih životnih navika predviđen je program ”Fit by Nature”. Cijena od 500 kuna uključuje nutricionističko savjetovanje i izradu plana prehrane, ali i grupne vježbe u dvorani ili bazenu, neograničeno tijekom mjesec dana.

indija_thallaso_2016

Nježnijem spolu posvećen je 8. mart, Međunarodni dan žena, kada će promotivna dnevna karta za wellness dame stajati svega 100 kuna, a samo za njih rezervirana je Spa Relax zona od 17 do 20 sati toga dana.

Posebni popusti predviđeni su i za ciljane tretmane kozmetičkim aparatima kao što su Vakumska kavitacija odnosno nekirurška liposukcija, Cryoderm za osvježenje lica i oblikovanje tijela te IPL, koji osigurava dugotrajno otklanjanje dlačica. Paketi s 5 ili više tretmana osiguravaju 60 posto popusta, a oni s 10 ili više tretmana čak 70 posto popusta.

Novost tijekom ožujka jest ponuda koja osigurava povratak zdravlju uz vrhunskog indijskog terapeuta te ayurveda tretmane i masaže, po cijeni već od 190 kuna. Egzotični su tretmani usmjereni na tretiranje različitih problemskih područja: Abhyanga je posebna tehnika masaže i ulja, koja pruža umirujuće, antistres i detoks djelovanje, Nasyja je tretman vrata, ramena i lica uz inhalaciju koji je idealan za sinuse, dišne puteve te liječenje alergija, Shirobhyanga je tretman glave i ramena protiv mentalnog zamora, Pichu ublažava tegobe leđa, artroze, spondiloze i posljedice i ozlijeda, Potala Swedam idealna je kod artritisa, boli u leđima, ukočenosti zglobova te spastičkih i upalnih stanja, dok je Vasti lokalni tretman kod boli, naročito u zglobovima i pri napetosti mišića.

Više informacija o programima u ožujku dostupno je putem službenih stranica Thalasso Wellness Centra ili putem broja telefona 051/ 202-855.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!