PROMO: Za 150 kuna po osobi agencija Matulji tours vas vodi u noćni Gardaland

Gardaland slika

Gardaland je najluđi zabavni park, a ujedno i omiljeni kako za djecu tako i za odrasle čiji se posjetitelji svake godine vraćaju.

Matulji – Za sve ljubitelje adrenalina i čarobnog svijeta zabave – zadnja mjesta na garantiranom polasku 26.07.2014 po last minute cijeni od 150 kn po osobi.

Polazak iz Rijeke je u 05 sati, dok se iz Matulja kreće 20 minuta kasnije. Ulaznica za Gardaland iznosi 25 eura, a za djecu do metra visine ulaz je besplatan.

Nezaboravan doživljaj uz PLAVI TORNADO, MAMUT, MAGIČNU PLANINU, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, RAPTOR te vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARI… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… show program cirkus MADAGASCAR…

Gardaland je najluđi zabavani park, a ujedno i omiljeni kako za djecu tako i za odrasle čiji se posjetitelji svake godine vraćaju.

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na matulji-tours@ri.t-com.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje u svijet zabave i mašte, poručili su iz Matulji Toursa.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!