PROMO Zašto je sada pravo vrijeme za kupnju novog poslovnog vozila? Opel Auto Will ima dobar odgovor!

Akcija posebnih pogodnosti za poslovne kupce Opelovih modela traje i u istarskim salonima ovog Opelovog distributera u Poreču (Industrijska zona Buići 13C, telefon 052.635.805) i Puli (Dukićeva 2, telefon 052.535.696), a više informacija potražite i na Auto Willovim internetskim stranicama.

Pula/Poreč – Poslovanje današnjice, uz maksimalnu potrebu za mobilnošću, teško je zamisliti bez kvalitetnog poslovnog automobila, neovisno o tome radi li se o radnom vozilu ili o „menadžerskoj“ limuzini.

Kao i kod kupovine automobila za osobne svrhe, kod kupovine vozila za pravne osobe postoji osnovna ideja – nabaviti automobil koji će čim bolje služiti vašim potrebama i dobiti čim veću vrijednost za novac.

No, pravne osobe prilikom kupovine ostvaruju i određene dodatne pogodnosti, prije svega činjenicu da se 50 posto iznosa uplaćenog PDV-a „vraća“ kupcu.

– Od 1. siječnja 2018. tvrtke, obrtnici i samostalni djelatnici mogu računati na odbitak 50 posto pretporeza za nabavu ili najam osobnih automobila i drugih sredstava za osobni prijevoz čija vrijednost ne prelazi 400.000 kuna, objašnjavaju iz tvrtke Auto Will, koja je nedavno pokrenula i akciju posebnih pogodnosti za poslovne kupce Opelovih modela.

Tako uz odbitak pretporeza, poslovni kupci mogu računati i na dodatne popuste, ovisno o modelima i načinu financiranja kupnje.

– Uz kupnju automobila te leasing, mogućnost koju nudimo našim poslovnim klijentima jest najam automobila, što je posebno atraktivno tvrtkama koje koriste više od jednog ili dva automobila, ističu iz Auto Willa.

Akcija traje i u istarskim salonima ovog Opelovog distributera u Poreču (Industrijska zona Buići 13C, telefon 052.635.805) i Puli (Dukićeva 2, telefon 052.535.696), a više informacija potražite i na Auto Willovim internetskim stranicama.

 

error: Content is protected !!