PROMO: Završen 37. Croatia rally

igor_liburnija_smOpatija – Ovogodišnji 37. Croatia rally opatijskim posadama ostati će u ‘gorkom’ sjećanju. Naime, obje ekipe opatijskog kluba ‘Opatija motorsport’ bile su prisiljene odustati zbog tehničkih problema sa svojim automobilima.
Marin Galić (Renault Clio Super 1600) sa svojim suvozačem Goranom Zlatarom imao je izvrsno 10. mjesto u ukupnom poretku za prvenstvo Europe, te drugo mjesto u grupi A za prvenstvo Europe. Dok je u bodovanju za prvenstvo Hrvatske u grupi A bio na prvom mjestu, a u ukupnom poretku drugi iza Juraja Šebalja. No, tehnički problem, na motoru njegovog automobila prije 7. brzinca, primorao ga je da odustane od daljnjeg natjecanja.
Nešto manje sreće imala je posada u sastavu Igor Puž i Saša Bitterman (Citroen C2 1600 R2) koji su nakon kvara na mjenjaču odustali nakon 3. brznica koji se je vozio u Permanima.
– Evo, to je takav sport. Na sve smo pazili, imali smo izvrsnu pripremu, oba auta došla su iz servisa, no nismo imali sreće. Ovim putem želio bih se zahvaliti svim sponzorima, prijateljima i obitelji koji su nam bili podrška na ovom rallyu, rekao nam je Igor Puž, vozač i predsjednik ‘Opatija motorsporta’.
Slijedeći rally na kojem će nastupiti ekipa ‘Opatija motorsporta’ održat će se u Novom Vinodolskom u lipnju.
Nikola Cvjetović
Foto: Aleksandra Jurdana
Vezane vijesti:
FOTO: Noćni ‘pogled’ na utrku
VIDEO: Opatija motorsport @ Kon tiki bar
FOTO: Predstavljen ‘Opatija motorsport’
PROMO: Predstavljanje ekipe Opatija motorsporta
PROMO: Opatijci na Croatia rallyu

error: Content is protected !!