Promo: ZUBAR KI VAS POZNA – Pojačanje u kirurškom timu @ artDENTAL

artdental_marko_nikolic_kirurgija_2016-1_01

ArtDENTAL se nalazi u zgradi do tehničkog pregleda na Belićima, posjeduju vlastiti parking, a nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Kastav – ARTdental dobio je pojačanje u kirurškom timu od 6. listopada 2016. godine.

Marko Nikolić

Marko Nikolić

Pod vodstvom dr.med.dent., specijalista oralne kirurgije, Marka Nikolića koji postaje stalni član tima artDENTALAa, kirurški odjel raspolaže nizom operativnih tehnika koje je dr. Nikolić usavršio tijekom svog dosadašnjeg rada.

Redovno održava predavanja i live operacije, napredne tečajeve implantologije, sinus lift operacije te augmentacije kosti s naglaskom na autolognu transplantaciju kosti. U dosadašnjem radu uspješno je ugradio vise od 15 000 implantata.

U artDENTALu koristimo samo implantate vrhunske kvalitete – Nobel Biocare, Bredent i Biohorizons implantate. Svaki pacijent nakon ugradnje implantata dobije implantološku knjižicu u kojoj je naveden datum implantacije kao i vrsta i veličina implantata.

Još jedan razlog više da posjetite stomatološku ordinaciju koja se nalazi u vašem susjedstvu. u Tometićima (u zgradi do tehničkog pregleda). Ljeto je završilo i ako još niste posjetili artDENTAL sada je zasigurno pravo vrijeme da se posvetite zdravlju zubi.

Vrhunske stomatološke usluge pružene uz osmijeh i po prihvatljivim cijenama odlazak zubaru učinit će potpuno novim, ugodnijim iskustvom.

Prepustite nam se sa povjerenjem!

I to uz posebnu pogodnost:

BESPLATNI:
prvi pregled
panorama
čišćenje zubnog kamenca

artdental_marko_nikolic_kirurgija_2016-2_01

Došlo je vrijeme da zaboravite na strah od zubara jer LAGJE je pul oneh ki te POZNAJU!

artDENTAL
Tometići 1/d,
51 215 Kastav
Tel: 051 582 888, Mob: 095 482 8888
E-mail: info@artdental.hr
www.artdental.hr
Pratite nas i na Facebooku!

Promo PodUčkun.net
Facebook: artDENTAL Facebook profil

error: Content is protected !!