PROMO: ZUBAR KI VAS POZNA – Prednosti dentalnih lasera @ ArtDENTAL

art_dental_promo_fotke_2015_01

ArtDENTAL se nalazi u zgradi tehničkog pregleda na Belićima, posjeduju vlastiti parking, a nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

waterlase-iplus_01

Kako bismo našim pacijentima pružili tretman koji je ugodan i bezbolan u našoj klinici koristimo najnoviju tehnologiju koja u današnjoj dentalnoj medicini predstavlja evoluciju.

WaterLase iPlus (Er,Cr:YSGG) – 2780 nm i DIODNI LASER – Biolase EPIC 10 (940 nm, 10W) dentalne lasere koristimo za smanjenje bakterija i upalnih procesa kod paradentoze, kod izbjeljivanja zubi, kod liječenja zub, kirurgiji, za sanaciju karijesa te terapije boli,.

Izbjeljivanje zuba laserom ne oštećuje zubnu caklinu. Koriste se laserske zrake specifične snage koje neškodljivo izbjeljuju zube. Afte i herpes učinkovito se tretiraju laserom. Laser uništava virus herpesa i bolesno tkivo te istovremeno potiče zdrave stanice na ubrzano obnavljanje i cijeljenje.

stomatoloski-laser_01

Prednost lasera je manje boli, manje krvarenje i smanjenje broja bakterija na mjestu gdje prođe laserska zraka. Za razliku od tradicionalnih meta i kirurških uređaja, laseri su nježniji te u mnogim slučajevima bezbolni, a mogu se primjenjivati i bez lokalnog anestetika.

Oporavak pacijenta traje kraće i manje su neugodni. Laser je minimalno invazivan i štedi zubno tkivo, posjet traje kraće i odmah se vraćate svojim dnevnim obavezama. Također je manja potreba za analgeticima – lijekovima protiv boli.

Našim pacijentima pružamo tretman koji je ugodan i bezbolan!

Došlo je vrijeme da zaboravite na strah od zubara jer LAGJE je pul oneh ki te POZNAJU!

Posebna pogodnost:
BESPLATNI:
pregled
panorama
čišćenje zubnog kamenca

artDENTAL
Tometići 1/d,
51 215 Kastav
Tel: 051 582 888, Mob: 095 482 8888
E-mail: info@artdental.hr
Web: www.artdental.hr
Facebook: artDENTAL Facebook profil

art_dental_promo_fotke_2015_2_01

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!