Moto spektakl, Memorijal Nikola Šnjarić, na kartodromu Bura u Šmriki

Autor: Nikola Cvjetović 16.06.2022

plakat mika snjaric  2

Krajem srpnja održat će se međunarodno prvenstvo Hrvatske za supermoto, skutere, minimoto, oldtimerie te pozivne utrke za ohvale, pitbike i dirty bike

Šmrika - Na kartodromu Bura u Šmriki 30. i 31. srpnja održat će se međunarodno prvenstvo Hrvatske za supermoto, skutere, minimoto, oldtimerie te Memorijal Nikola Šnjarić odnosno pozivne utrke za ohvale, pitbike i dirty bike. Organizator oktanskog događanja je Motociklistički klub Di Lenardo racing. Očekuje se 60 natjecatelja.

U subotu se održavaju slobodni treninzi i tehnički pregledi od 18 do 21 sat. U nedjelju su službeni treninzi na rasporedu od 8 do 13 sati. Pauza za ručak predviđena je od 13 do 14 sati. Svečano otvaranje utrka i memorijala je u 14 sati. Proglašenje rezultata od 18 sati. Program je još podložan promjenama od strane organizatora.

Nakon ljetne stanke, svi željni utrka ili produženog godišnjeg odmora imaju priliku posjetiti stazu u Šmriki koja se nalazi u neposrednoj blizini Krčkog mosta i tek tri kilometra od mora. Spoj utrka, opuštanja i kupanja je zagarantiran.

Prijave: prijavni list koji se preuzme sa stranice HMS-a poslati na e-mail organizatora dilenardoracing@gmail.com

Povijest motosporta u Primorsko-goranskoj županiji je bogata, a Motociklistički klub Di Lenardo racing iz Rijeke eventom u Šmriki želi doprinijeti razvoju motosporta u Primorju i Hrvatskoj. Želja organizatora je da podsjeti da Primorsko-goranska županija nema samo Automotodrom Grobnik već još “bisera” za ponuditi u automoto sportu. Kartodrom Bura upravo je jedan od bisera.