Promocija knjige Darinke Martinčić “Pametiš ti, Ive…” sutra u Veprincu

Na prezentacije knjige govorit će o libru Roberto Žigulić a del pjesmi i štoriji čitat će ili zrecitirat leprinački čakavići z područne škole Veprinac z meštricun, Cvjetana Miletić i Radmila Zaletel a zakantat će nan ženska klapa Kastav, poručili su organizatori.

Veprinac – Kulturno društvo Leprinac poziva na promociju knjige Darinke Martinčić “Pametiš ti, Ive…” ka će bit jutra, petak 8. oktobra, na 6 ur večer la leprinačkoj Sale (društveni dom “Janko Gržinić”).

– Ovo je prvi put da se Kulturno društvo Leprinac našlo va “uloge” izdavača i jako nan je drago da je to baš od Darinke Martinčić. Osin ča lepo piše, baš onako kako mi povedamo va Leprince, njen pokojni muž, Radojko Martinčić, bil je osnivač i dugogodišnji precednik naše udruge pa nan je i zbog tega jako drago da smo to storili. Naša udruga osnovana je 1998. leta i za njegovanje kulturne baštine a ovo je baš taj libar. Darinka Martinčić je ukrala “od zaborava” jedan komadić leprinačke povjesti ka će ostat trajno zapisana va ovaj libar. Nadamo se da će gospa Darinka i da je pisat i da će dat koraja i drugemi da pišu…da se naša domaća beseda ne zatare! Na prezentacije knjige govorit će o libru Roberto Žigulić a del pjesmi i štoriji čitat će ili zrecitirat leprinački čakavići z područne škole Veprinac z meštricun, Cvjetana Miletić i Radmila Zaletel a zakantat će nan ženska klapa Kastav, poručili su organizatori.