Promocija knjige “Put boginje – Buđenje boginje” Daniele Uzelac ove srijede u Adamiću @ Opatija

daniela_uzelac

Knjiga Daniele Uzelac ”Put boginje – Buđenje boginje“ izbor je postova bloga i Facebook stranice Put boginje koje autorica uređuje od 2013. godine.

Opatija – Promocija knjige “Put boginje – Buđenje boginje” Daniele Uzelac održat će se ove srijede, 21. prosinca u 18 sati, u Knjižari i galeriji Adamić.

put_boginje

Knjiga Daniele Uzelac „Put boginje – Buđenje boginje“ izbor je postova bloga i Facebook stranice Put boginje koje autorica uređuje od 2013. godine.

– Na stranici Put Boginje autorica svakodnevno piše o unutarnjem putovanju prema iskonskoj ženstvenosti, svijesti i spolnosti, mudrosti prirode i novoj paradigmi odnosa. Sa snažnim trendom porasta followersa i stotinjak tisuća klikova mjesečno, a zahvaljujući autentičnosti, otvorenosti i duhovitosti, stranica Put Boginje u 2015. godini postaje jedna od najpopularnijih web lokacija u regiji za buđenje duboke ženstvenosti. Iz svijeta u kojem nema dovoljno za sve i samo najbolji dobiva nagradu, ”Put boginje“ otvara nam vrata u svijet obilja u kojem je svakome dostupno sve što želi. Ne treba više nikamo žuriti jer „nema se kamo stići“. Sve je ovdje i sve je sad, a svijet uskraćivanja od svijeta obilja dijeli samo jedna misao. Jednostavnost i mudrost te poruke oslobađajuća je za sve. Nema sukoba, pohlepe niti otimanja, nitko nikome ne može uskratiti njegov put duhovnog razvoja. Veličina je i inovacija „Puta boginje“ u tome što budi ženski princip srca, tolerancije, velikodušnosti i darivanja kako bi se ponovno uspostavila ravnoteža s dosad prevladavajućim muškim načelom. Očekujemo vas u blagdanskom ozračju, dođite i ugrijte dušu i tijelo, istaknuli organizatori događanja.

N. Cvjetovć / PodUčkun.netjige “Put boginje – Buđenje boginje” Daniele Uzel