Promocija novog albuma kultnog benda: Grupa Grč večeras dolazi u Old School Pub @ Opatija

koncert_brudafunk_old_school_opatija_2015_2

Na koncertu, koji počinje u subotu, 21. siječnja u 23 sata, Grč će predstaviti svoj novi album ”Nek padaju glave” koji će posjetitelji moći kupiti po promotivnoj cijeni od 60 kuna. Cijena ulaznice je 10 kuna, a sav prihod od prodaje namijenjen je u dobrotvorne svrhe.

Zoran Štajdohar Zoff

Zoran Štajdohar Zoff

Opatija – Scensko-glazbena atrakcija, slavna riječka grupa Grč, bend s najdugovječnijim demo statusom u povijesti domaće glazbe, dolaze večeras u opatijski Old School Pub. Na koncertu, koji počinje u subotu, 21. siječnja u 23 sata, Grč će predstaviti svoj novi album ”Nek padaju glave” koji će posjetitelji moći kupiti po promotivnoj cijeni od 60 kuna. Album donosi 11 pjesama, od kojih je instrumental ”Zakopajmo grobove” skladao gitarist grupe Orijen Modrušan Ori, dok su za tekstove ostalih pjesama na albumu u jednakoj mjeri bili zaduženi bubnjar Zoran Kovač Kiss i legendarni frontmen benda Zoran Štajdohar Zoff.

Uz ovaj trojac, grupu u aktualnom sastavu koji će nastupiti u Opatiji, čine i Mišel Miškulin Miško na basu i Igor Stevanović Stiv na gitari. Cijena ulaznice je 10 kuna, a sav prihod od prodaje namijenjen je u dobrotvorne svrhe.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!