Promocija romana “Snoopy Polka – balkanski noir” Laure Marchig večeras u villi Antonio

Laura Marchig

Laura Marchig

Kritičar Roberto Dedenaro o romanu kaže: Snoopy Polka je, kaotična i nadrealna knjiga, napisana s velikom vještinom, na trenutke zabavna i, ako možemo reći ispisana ”na Tarantino način“, s naglaskom na pulp u brzom ritmu televizijske drame…

snoopy_polka_cover

Opatija – U utorak, 10. studenog s početkom u 17:30 u Villi Antonio Laura Marchig će predstaviti svoj roman “Snoopy Polka – balkanski noir”.

Kritičar Roberto Dedenaro o romanu kaže: Snoopy Polka je, kaotična i nadrealna knjiga, napisana s velikom vještinom, na trenutke zabavna i, ako možemo reći ispisana ”na Tarantino način“, s naglaskom na pulp u brzom ritmu televizijske drame… Snoopy Polka jest malo veliko djelo koje doprinosi usmjeravanju istarske književnosti na talijanskom jeziku u potpunosti prema dimenziji suvremenosti, i potpunog udaljavanja od provincijalizma, daleko od svakog stereotipa, međutim nije zbog toga utješna, već naprotiv, podrugljiva i oštra.

Organizator ovog događaja je Zajednica Talijana iz Opatije, u suradnji sa predstavnicom talijanske manjine u Opatiji, a događaj će biti upotpunjen i glazbenim programom.

E. Vidović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!