Promocija zbirke pjesama Pjesnički krik Jožice Mikičić ove subote u čitaonici Trsat @ Rijeka

Uz autoricu, zbirku će predstaviti prof. emeritus dr. sc. Katica Ivanišević, prof. dr. sc. Rajka Jurdana Šepić i doc. dr. sc. Vjekoslava Jurdana. Prilikom predstavljanja bit će postavljena izložba slika iste autorice, koje su korištene kao ilustracije za knjigu, a u glazbeno-plesnom programu sudjelovat će Petra Bugarin na glasoviru i Martina Bugarin.

Trsat – Predstavljanje zbirke pjesama Jožice Mikičić „Pjesnički krik“ održat će se iduće subote, 20. siječnja u 17 sat u velikoj dvorani Hrvatske čitaonice Trsat.

Uz autoricu, zbirku će predstaviti prof. emeritus dr. sc. Katica Ivanišević, prof. dr. sc. Rajka Jurdana Šepić i doc. dr. sc. Vjekoslava Jurdana.
– Zbirka sadrži pjesme pisane čakavskim govorom Križišća kao i pjesme na standardnom hrvatskom jeziku, kazala je Rajka Jurdana Šepić o zbirci Jožice Mikičić.

Prilikom predstavljanja bit će postavljena izložba slika iste autorice, koje su korištene kao ilustracije za knjigu, a u glazbeno-plesnom programu sudjelovat će Petra Bugarin na glasoviru i Martina Bugarin.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!