Prošećite parkom Angiolina i naučite sve o bojama @ Opatija

miljenka_sepic_lavanda

Radionice ”Spektar – učenje o boji” koje vodi akademska slikarica Miljenka Šepić, održavaju se ovog ljeta u vili Angiolini i Parku Angiolina, subotom prije podne, a početak radionica je u subotu, 6. srpnja.

Opatija – Šetnja Parkom Angiolina nikad više neće biti ista – nakon što se spektar otvori pred vama, slogan je kojim Hrvatski muzej turizma poziva sve zainteresirane buduće (i aktualne) slikare i zaljubljenike u prirodu i boje na ljetne obiteljske likovne radionice koje će se održavati tijekom srpnja u najpoznatijem opatijskom parku.

Naime, radionice ”Spektar – učenje o boji” koje vodi akademska slikarica Miljenka Šepić, održavaju se ovog ljeta u vili Angiolini i Parku Angiolina, subotom prije podne, a početak radionica je u subotu, 6. srpnja.

U sklopu radionice, polaznici će učiti tehnike slikanja akrilnim bojama, lazurno slikanje te teoriju boje, a prema zadanim uputstvima tijekom šetnje parkom slikat će cvijeće i biljke po promatranju. Radionice će se održavati četiri puta po dva sata, subotom od 10.30 do 12.30 sati, a cijena je 400 kuna za odrasle te 200 kuna za djecu u što je uključen i slikarski materijal.

likovna_radionica_spektar

Ivan Mellor / Liburnija.net