Prosinac u Kinu Sloboda – Bogat program projekcija i premijera hit filma “Aquaman” @ Lovran

– Također, izdvajamo ovogodišnji hit film “Aquaman” za kojega kritičari kažu da je najbolji DC-ev film do sada, a kojemu je 13. prosinca ujedno i premijera na našem području, te će ga naši Lovranci i susjedi moći pogledati u kinu Sloboda odmah prvi dan. Stoga ne zaboravite rezervirati svoje ulaznice! Za ljubitelje filma i one koji će to tek postati – u mjesecu prosincu u kinu Sloboda Lovran za svakoga ponešto, najavili su iz tvrtke Stubica d.o.o.

Lovran – Stubica d.o.o. u kinu Sloboda Lovran u mjesecu prosincu za ljubitelje filma pripremila je za bogat program projekcija.

– Već danas, 1. prosinca u 17 sati, krećemo sa Disneyjevom animiranom avanturom u 3D formatu “Ralph ruši internet”, a u večernjim satima vas očekuje akcijska pustolovina svima dobro poznatog lopova u najnovijoj ekranizaciji bezvremenskog klasika – “Robin Hood”! Iduće subote, 8. prosinca omiljeni stripovski Gali stižu na velike ekrane u animiranom filmu “Asterix: Tajna čarobnog napitka”, a navečer svi željni romantike, komedije i dobre pizze pogledajte romantičnu komediju “Mala Italija”. U četvrtak, 13. prosinca s početkom u 20 sati samo za vas smo pripremili filmsku poslasticu – premijeru filma znanstveno-fantastične akcije bazirane na hit stripu: “Aquaman”! Još jedna premijera odvija se i u petak, 14. prosinca u 18 sati, ovaj puta u obliku kratkih filmova udruge “Happy things academy” gdje uz svaku kupljenu ulaznicu dobijete i knjižicu na poklon! 15. prosinca Marvelovi ljubitelji dolaze na svoje jer u 17 sati se prikazuje animirani “Spider-man: Novi svijet” u 3D formatu, a u 20 sati počinje avantura epskih razmjera tvoraca trilogije Gospodara prstenova i Hobita: “Smrtonosni strojevi”! U subotu, 22. prosinca pripremite se na jurnjavu automobilima u animiranom filmu “Vili kočnica” a u večernjih satima ne propustite pogledati film o književnoj, modnoj i seksualnoj revoluciji početkom 20. stoljeća u biografskoj drami “Colette”. U petak, 28. prosinca u 17 sati pogledajte Disney-jev mjuzikl za cijelu obitelj: “Povratak Mary Poppins”, a u večernjim satima znanstveno-fantastičnu akciju smještenu u sjetne ’80-e prošlog stoljeća: “Bumblebee. Svakako izdvajamo ovogodišnji hit film “Aquaman” za kojega kritičari kažu da je najbolji DC-ev film do sada, a kojemu je 13. prosinca ujedno i premijera na našem području, te će ga naši Lovranci i susjedi moći pogledati u kinu Sloboda odmah prvi dan. Stoga ne zaboravite rezervirati svoje ulaznice! Za ljubitelje filma i one koji će to tek postati – u mjesecu prosincu u kinu Sloboda Lovran za svakoga ponešto, najavili su iz tvrtke Stubica d.o.o.

error: Content is protected !!