Pružimo ruke za ljubav @ Ljetna pozornica

pruzimo_ruke_za_ljubav_sm…veliku pomoć pružila nam je udruga Serenada Opatiji na čelu s Mariom Iveković koja je pripremila glazbeni program…
Opatija – Na tiskovnoj konferenciji, održanoj jučer u kavani hotela Imperijal, Udruga osoba s invaliditetom grada Opatije najavila je humanitarni koncert pod nazivom ‘Pružimo ruke za ljubav’.
Koncert će se održati 12. kolovoza s početkom u 21 sat na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.
Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica na istoimenom koncertu biti će utrošena za adaptaciju stambenog prostora, točnije za prilagodbu kupaonice, jednoj članici Udruge koja boluje od Multiple skleroze.
– Cilj ovog koncerta nije samo humanitarnog karaktera, nego i senzibiliziranje javnosti o osobama s posebnim potrebama. Nadamo se da će nam Mala ljetna biti puna, a obzirom na respektabilni broj izvođača i vrlo povoljnu cijenu ulaznice od 30 kuna ta želja bi nam se trebala ispuniti. Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Festivala Opatija, Turističkom uredu u Opatiji te u Foto Kurtiu u Opatiji i Rijeci, kazala je Đurđica Pažin, predsjednica Udruge osoba sa invaliditetom grada Opatije.
Svi vi koji dođete na koncert i kupnjom ulaznice pomognete Udruzi moći ćete uživati u vokalnim i instrumentalnim sposobnostima mnogih glazbenika i instrumentalista. Pa krenimo redom: Alen Vitasović, Vesna Nežić Ružić, Voljen Grbac, Duško Jeličić, Bruno Krajcar, Vivien Galleta, Slavko Sekulić, Daniel Načinović, Zdenka Vučković, Mario Batifiaca, Dražen Turina – Šajeta, Ivan Bošnjak, Katja Budimčić, Klaudio Gizdulić, Maria Iveković, Klapa ”Kamelija“, Zbor ”Kluba 60+“, Antonio Krištofić, KUD ”Lovor“, Zbor ”Maestral“, Ivana Marčelja, Matea Matić, Opatijske mažoretkinje, Maja Mirković, Klapa ”Opatija“, Ena Orešković, Daniel Šimek, Ulična rasvjeta i Vid Veljak, dok će se u ulozi voditelja programa naći David Dezso.
– Ovim putem htjeli bi se zahvaliti i svim sponzorima i medijskim pokroviteljima, bez njih bi ovaj koncert bilo puno teže organizirati, no posebnu zahvalu bi htjela uputiti udruzi Serenada Opatiji, koja je složila glazbeni dio programa, dodala je Đurđica Pažin.
I za sam kraj slijedi podsjetnik. Četvrtak, 12. kolovoza s početkom u 21 sat, Ljetna pozornica Opatija, upad 30 kuna – sitan novac za veliku pomoć!
Daniel Načinović – Kartulinica

Liburnija.net: Humanitarni koncert ‘Pružimo ruke za ljubav’ @ Opatija

Liburnija.net: Humanitarni koncert ‘Pružimo ruke za ljubav’ @ Opatija


Nikola Cvjetović
Foto: Liburnija.net

error: Content is protected !!