Prva Noćna Rika u 2018. starta ove srijede @ Opatija

…ilustracija…

Prijave i kotizacija zaprimaju se na samom startu utrke.

Opatija – Prva Noćna Rika u 2018. startat će ove srijede, 10. siječnja, u 19 sat, a okupljanje je predviđeno na samom raskršću ulica koje vode prema Vrutkima, odnosno naselju Zora.

Kako stoji u najavi, još jedno humanitarno noćno druženje počinje i završava na šetalištu Carmen Sylve, odakle staza dalje krivuda zanimljivim, zaboravljenim i zarobljenim zelenim oazama između Opatije, Ičića, Veprinca i Slavića.

– Sudionici trče na vlastitu odgovornost i mole se unaprijed da dobro procijene svoje mogućnosti i ako nisu u stanju sami se snaći za vrijeme utrke, potraže pomoć jednog od vodiča. Obavezna oprema za sudionike su čeona lampa i mobitel s unesenim brojem organizatora. Bez te dvije stavke sudionici neće moći sudjelovati u utrci, dok mališani mlađi od 12 godina sudjeluju isključivo uz obaveznu pratnju odrasle osobe, stoji u napomenama koje su objavili organizatori utrke iz SRK Rika uz opasku da predložena donacija iznosi 10 kuna no želi li netko dati više bit će zahvalni s obzirom na to da je novac namijenjen potrebitim obiteljima.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!