Prva ovogodišnja akcija darivanja krvi sutra u Lovranu

Pozivaju se svi dosadašnji darivatelji krvi, kao i oni koji to žele postati, da se odazovu ovoj humanoj i korisnoj akciji. Stručnu pomoć u prikupljanju darovane krvi, pružit će medicinsko osoblje ekipe za transfuziju krvi riječkog KBC-a.

Lovran – Prva, od ukupno četiri planirane ovogodišnje akcije darivanja krvi u Lovranu, održat će se u organizaciji Gradskog društva Crvenog kriza Opatija u srijedu, 23. siječnja. Akcija će se održati u prostoru Učeničkog doma (ex lovranske vojarne), u trajanju od 8,30 do 14 sati. Pozivaju se svi dosadašnji darivatelji krvi, kao i oni koji to žele postati, da se odazovu ovoj humanoj i korisnoj akciji. Stručnu pomoć u prikupljanju darovane krvi, pružit će medicinsko osoblje ekipe za transfuziju krvi riječkog KBC-a.

– U tijeku ove 2019.godine Gradsko društvo CK Opatija planira na području Liburnije organizirati 15 akcija prikupljanja krvi, u Lovranu, Opatiji i Matuljima. Nastavak je to prošlogodišnje aktivnosti kada je prikupljeno 461 doza krvi. Nakon Lovrana, slijedi akcija za Valentinovo, 13. veljače za opatijske maturante te u Matuljima 1. ožujka, istakla je ravnateljica GDCK Opatije, dr. Đana Pahor.

error: Content is protected !!