Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Lovranu ove srijede u kinu Sloboda

Darivanje krvi u sadašnjem trenutku osim svoje humanosti ima i posebnu vrijednost te iskazanu potrebu koja je izražena u liječenju brojnih pacijenata što se trenutno liječe od ove opasne bolesti koju uzrokuje virus COVID 19, poručili su iz GDCK Opatija.

Lovran – Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Lovranu, od ukupno četiri koje se planiraju u ovoj 2021. godini, održat će se u srijedu 20. siječnja u prostoru lovranskog kina “Sloboda”. Akciju organizira Gradsko društvo Crvenog križa Opatija uz pomoć lovranskih volontera Crvenog križa od 10 do 17 sati. Prošle godine uspješno započeta suradnja s lovranskim komunalnim poduzećem Stubica nastavlja se i ove godine ustupanjem prostora kina za provođenje ove humane akcije. Stručnu medicinsku pomoć u provođenju ove korisne humane akcije pružit će medicinsko osoblje Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka.

– Molimo sve dosadašnje darivatelje krvi kao i one koji žele to postati po prvi put, da poštuju propisane mjere epidemiološke zaštite uz održavanje socijalnog razmaka u prostoru darivanja krvi. Isto tako darivanje krvi u sadašnjem trenutku osim svoje humanosti ima i posebnu vrijednost te iskazanu potrebu koja je izražena u liječenju brojnih pacijenata što se trenutno liječe od ove opasne bolesti koju uzrokuje virus COVID 19. Stoga je poziv upućen svima da svojim odazivom podupru ovu korisni akciju koja život znači, poručili su iz GDCK Opatija.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net